orchestra logo 2023 nl.png
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €200.000
Totale inverstering
Vanaf €600.000
Instapkosten
€10.000
Gemiddelde omzet
)

Informatie ORCHESTRA - PREMAMAN Franchise

Orchestra, opgericht in 1995 door Chantal en Pierre Mestre, onderscheidt zich sinds de lancering door de originaliteit van zijn collecties en het originele concept van zijn winkels, die een winkelervaring bieden gericht op kinderen.

In juli 2012 trad Prémaman toe tot de Orchestra Group en werd de leider in babyartikelen, zwangerschap en kindermode, vanaf de geboorte tot 14 jaar oud.

Gespecialiseerd in kleding, speeltjes, accessoires en specifiek meubilair voor baby’s en toekomstige moeders, is de Orchestra-franchise internationaal aanwezig.

MARKTLEIDER

Met meer dan 100 nieuwe producten per week vernieuwt het kantoor in Montpellier-stijl onder leiding van Chantal Mestre zijn aanbod permanent.
• Trendy collecties vanaf de geboorte tot 14 jaar van het kind (kleding, schoenen, accessoires)
• 70 miljoen verkochte textielstukken per jaar
• Een garantie voor de beste kwaliteit / stijl / prijs verhouding

ORCHESTRA WINKELS

Wereldleider op de markt met 600 verkooppunten in 40 landen, biedt het merk passende, kwaliteitsvolle producten die altijd aan competitieve prijzen zijn in 3 verschillende winkelformules:

• De 500m² met 100% kindermode
• Tussen 1000 en 1500m²: kindermodezaak, materniteit, babyartikelen
• Tot 5000m²: de grootste winkels voor babyartikelen, toekomstige moeders en kindermode

INTERNATIONALE ONTWIKKELING

Orchestra ontwikkelt al 16 jaar zijn expertise in kindermode dankzij de overname van de Zwitserse keten van Babycare-winkels. Deze knowhow maakte het mogelijk om in 2012 de eerste megastore voor babyartikelen, zwangerschaps- en kindermode in Frankrijk te openen. Deze megastore van 3.000 m², uniek in zijn omvang, toont de wens van de groep om zijn de gezinnen te ondersteunen nog voor de geboorte.

Sinds juli 2012 heeft Orchestra de ambitie om de ontwikkeling en opening van grote winkels van 3 tot 4.000 m² voort te zetten. Vandaag heeft de groep meer dan 80 megastores, waaronder een flagship megastore van 5.000 m² in Brussel (de grootste winkel van Europa).

Gesterkt door dit succes blijft Orchestra zijn netwerk verder ontwikkelen en opent jaarlijks een dertigtal winkels.
Sector Mode
Sub sector Baby- en kindermode
Aantal voltijdse equivalenten 5-7

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 1999
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer.
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €600.000
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €200.000
Instapgeld in € €10.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen 0,5% marketingbijdrage
Aantal buitenlandse vestigingen >600
;
Nieuws
Orchestra-Prémaman klaar voor comeback op tiende verjaardag Lees meer
Orchestra Prémaman: een uitzonderlijk franchiseavontuur Lees meer
Yole zero dairy zero sugar added ice cream nieuw op franchisebe Lees meer
Orchestra premaman nieuw op franchisebe Lees meer
;

Vestigingen ORCHESTRA - PREMAMAN Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38560', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "ORCHESTRA - PREMAMAN"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38560', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?