39181.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
vanaf € 80 000
Totale inverstering
€ 380.000 (afhankelijk van grootte van de winkel)
Instapkosten
geen entreegelden
Gemiddelde omzet
1.350.000 inclusief levering en plaatsing
)

Informatie Mobalpa Franchise

Mobalpa is van oudsher een onafhankelijke onderneming, met een groot respect voor de maatschappij en het milieu, groot geworden in het hart van de Franse Alpen met van daaruit een wereldwijde ontwikkeling.
Een onderneming die gedragen wordt door waarden zoals integriteit en transparantie; een pioniersbedrijf op de markt van de totaalinrichting van de woning.
Sinds bijna 70 jaar is Mobalpa de bevoorrechte getuige van een maatschappij waar de gewoontes, de trends en de materialen zich met een verbijsterende snelheid ontwikkelen.
Dus om de opportuniteiten van morgen te benutten, zoeken wij voortdurend naar nieuwe oplossingen, om juist te innoveren, beter te produceren en aldus onze competitiviteit en uw rentabiliteit te verbeteren.
Misschien is dat ons geheim voor een duurzaam bestaan!
Sector Wonen
Sub sector Keukens
Aantal voltijdse equivalenten 3 - 4
Locatie criteria Retailpark; Baanwinkels

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2016
Franchise opleiding programma Intern opleidingsprogramma + volledige operationele ondersteuning tijdens ganse franchiseproject - en duur.
;

Financieel

Gemiddelde omzet in € 1.350.000 inclusief levering en plaatsing
Totale investering in € € 380.000 (afhankelijk van grootte van de winkel)
Benodigd eigen vermogen in € vanaf € 80 000
Instapgeld in € geen entreegelden
Royalties en andere doorlopende bijdragen 1,5% op de aankoop. (commerciële fee die terug ten dienste komt van netwerk)
Totaal aantal vestigingen 14 onafhankelijke verdelers in Belgie
Aantal Franchise vestigingen 7 in Belgie
Aantal buitenlandse vestigingen Frankrijk(Land van origine) : + 250 vestigingen Internationaal: 100 vestigingen
;
Nieuws
Nieuwe mobalpa showroom in Ukkel Lees meer
;

Vestigingen Mobalpa Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38847', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Mobalpa"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38847', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?