81739.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €30.000
Totale inverstering
Vanaf €100.000
Instapkosten
Geen instapkosten gelden
Gemiddelde omzet
)

Informatie IKKS Franchise

IKKS EEN INTERNATIONAAL MERK

Sterk in zijn imago en representatief voor een echte levensstijl, lanceerde IKKS zijn eerste damescollecties in 1999 met hernieuwd succes bij elke collectie.

Een resoluut ambitieus merk met een sterk ontwikkelingspotentieel, IKKS ontwerpt en verdeelt confectiekleding en Premium-accessoires zowel in Frankrijk als internationaal, dankzij zijn dynamisch en innovatief netwerk van winkels.

IKKS geeft de voorkeur aan natuurlijke materialen en authentieke looks. Zowel gedurfd als chic speelt het merk met modecodes en vermaakt het zich met de laatste trends

GENERAL STORES IKKS

In overeenstemming met deze levensstijl heeft IKKS zijn eigen General Stores gecreëerd om al zijn collecties te verdelen: kinderen, vrouwen en nu mannen en adolescenten.

UW IKKS-FRANCHISE

Op basis van haar ervaring biedt IKKS u de mogelijkheid om voor u het meest geschikte samenwerking op te zetten en zo een actief distributienetwerk te integreren.

IKKS zoekt partners om haar ambities te realiseren, haar distributienetwerk uit te bouwen en een IKKS-winkel te openen volgens het concept van het merk.

Zo profiteert u van een efficiënte logistiek, commerciële voordelen en dagelijkse ondersteuning. U profiteert ook van de sterke IKKS-communicatie.

IKKS richt zich op steden en verzorgingsgebieden met meer dan 20.000 inwoners, met een pand van minimaal 70 m² en op locatie A1.

Na een winkelmodel en specifieke bedrijfsmethodes te hebben ontwikkeld, traint de IKKS-franchise haar nieuwe leden in al deze aspecten en biedt hen gedurende de hele levensduur van hun winkel de ondersteuning van een solide, efficiënt en dynamisch merk.
Sector Mode
Sub sector Dames- en herenmode
Aantal voltijdse equivalenten 1-2
Locatie criteria Centrale A1-ligging, met mooie visibiliteit, hoge passage en parking in de nabije omgeving

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2006
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €100.000
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €30.000
Instapgeld in € Geen instapkosten gelden
Royalties en andere doorlopende bijdragen Commissie affiliatie
;
;

Vestigingen IKKS Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38056', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "IKKS"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38056', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?