93380.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €40.000
Totale inverstering
Zal besproken worden tijdens de eerste meeting
Instapkosten
Geen instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie GEOX Franchise

De GEOX-groep produceert en distribueert schoenen- en outdoorkledinglijnen die worden gekenmerkt door een transversale positionering, waardoor het aanbod wordt uitgebreid naar de behoeften van comfort, betrouwbaarheid en esthetische inhoud, naar alle consumentensegmenten en een familiemerk ontstaat met aandacht voor alles wat varieert van klassieke en casual smaak voor modetrends plus een creatieve, productieve en commerciële filosofie die een revolutie teweegbracht in de markt van 'stadsschoenen' (brown shoes in het Engels) door 'de schoen die ademt' uit te vinden en de principes van ademend vermogen en moderniteit te transformeren.

GEOX-WAARDEN

• INNOVATIE GEOX staat altijd open voor verandering en verbetering. De meest geavanceerde technologieën en huidige trends worden onderzocht, geïdentificeerd en ontwikkeld om uiteindelijk te worden toegepast bij de creatie van GEOX-producten.
• DUURZAME ONTWIKKELING GEOX respecteert het milieu en het individu ten zeerste. De filosofie van de groep is gebaseerd op ethisch correct gedrag, gendergelijkheid, diversiteit en vertrouwen.
• WELZIJN GEOX staat synoniem voor liefde voor comfort en gezondheid, twee gegarandeerde en aanwezige elementen in elk product en elk project van de groep.
• UITMUNTENDHEID Hoge kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid op het hoogste niveau: GEOX besteedt de grootste aandacht aan elk detail.
• CENTRALE POSITIE VAN DE KLANT De GEOX-klant is het referentiepunt voor elk project en zijn tevredenheid het enige doel.
• ITALIAANS DESIGN GEOX is er trots op Italiaans te zijn, een identiteit die in elk product tot uiting komt en die de creatie en stijl kenmerkt.

GEOX ROND DE WERELD

De groep implementeert een gediversifieerde distributiestrategie in verschillende markten om het merk op coherente wijze te promoten bij de eindklant. Geox distribueert zijn producten in bijna 9.000 verkooppunten met meerdere merken en via een netwerk van monobrandwinkels die rechtstreeks worden beheerd (Directly Operated Stores, DOS) of aangesloten zijn met franchisecontracten.
Sector Mode
Sub sector Dames- en herenmode
Locatie criteria Standscentra of shoppings

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Zal besproken worden tijdens de eerste meeting
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €40.000
Instapgeld in € Geen instapkosten
Royalties en andere doorlopende bijdragen Geen royalties Geen marketingbijdrage
Totaal aantal vestigingen 6
Aantal Franchise vestigingen 5
Aantal buitenlandse vestigingen >700
;
Nieuws
Geox respireert al meer dan 30 jaar Lees meer
Geox nieuw op franchisebe Lees meer
;

Vestigingen GEOX Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38648', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "GEOX"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38648', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?