91970.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
€100.000
Totale inverstering
Vanaf €500.000
Instapkosten
€40.000
Gemiddelde omzet
)

Informatie EXKi Franchise

EXKi, wie is dat? Chefs die je blijven verbazen, producten van topkwaliteit, betrokkenheid bij jouw gezondheid en het milieu, veganistische, vegetarische, lactosevrije of glutenvrije gerechten... Welkom in het hart van duurzame plantaardige keuken, ondertekend door EXKi! In onze restaurants is groente koning. Omdat een gezonde geest in een gezond lichaam het geheim is van geluk. Afhaalmaaltijden, ter plaatse eten of thuis laten bezorgen, geen twijfel mogelijk, je smaakpapillen zullen ervan genieten! Ben je klaar voor een ontbijt of lunch van EXKi?

EXKi is vooral een verhaal van smaak: deze fastfoodketen, die in 2001 in België werd gelanceerd, is opgericht door drie vrienden die gepassioneerd waren over goed eten. De EXKi-franchise heeft sindsdien een lange weg afgelegd: er zijn nu bijna 80 EXKi-restaurants in Europa.

De gerechten die door EXKi worden aangeboden, om ter plaatse te consumeren of om mee te nemen, zijn gemaakt van gezonde en hoogwaardige ingrediënten, met respect voor het milieu en de verwachtingen van consumenten die geloven dat snel eten ook gezond eten kan zijn! Nieuwe recepten maken regelmatig hun opwachting bij EXKi, volgens seizoensgebonden producten.

Het kiezen van de EXKi-franchise betekent kiezen om te werken voor een concept dat met zijn tijd meegaat, voor een merk dat geworteld is in een ecologische en duurzame aanpak.

WORD EEN FRANCHISE PARTNER VAN EXKi.

Al meer dan 15 jaar wordt het verhaal van EXKi geschreven met franchising als een belangrijke speler in de ontwikkeling ervan. Wat als jij de volgende bent?
Sector HoReCa
Sub sector Restaurant & Take Away
Aantal voltijdse equivalenten 4-5
Locatie criteria Centrale ligging, stadscentra en shopping

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2006
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training van 6 weken voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €500.000
Benodigd eigen vermogen in € €100.000
Instapgeld in € €40.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen 5% inclusief EXKi Academy en Marketing
Totaal aantal vestigingen 29
Aantal Franchise vestigingen 49
Aantal buitenlandse vestigingen 46
;
Nieuws
Stan Monheim volgt Frédéric Rouvez op als CEO van EXKi Lees meer
Exki nieuw op franchisebe Lees meer
Exki zoekt winst bij supermarkten en maaltijdboxen Lees meer
;

Vestigingen EXKi Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38578', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "EXKi"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38578', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?