1685.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €30.000
Totale inverstering
Vanaf €100.000
Instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie EQUIVALENZA Franchise

EQUIVALENZA biedt een breed gamma aan van parfums met meer dan 130 geuren, gemaakt met essences van topkwaliteit en van Europese makelij. Met een duidelijke focus op personalisatie en duurzaamheid, creëert, ontwikkelt en distribueert het bedrijf zijn producten via een uitgebreid netwerk van winkels met 625 vestigingen in 24 landen, en behaalt 75M€ aan omzet.

“Respect voor het milieu maakt sinds de oprichting deel uit van de essentie van EQUIVALENZA. Een engagement dat tot uiting komt in ons innovatieve verkoopsysteem, zowel voor parfums als interieuressences, door onze klanten bewust te maken van de impact op het milieu. » Wij zorgen ervoor dat onze producten een minimale impact hebben op het milieu. We gebruiken plantaardige alcohol voor onze parfums.

WAAROM EEN EQUIVALENZA FRANCHISENEMER WORDEN?

- Een slimme keuze: "Leider in parfums van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen". We streven continu naar uitmuntendheid in onze producten en processen met behoud van een betaalbare prijs voor de consument.
- Eco-verantwoordelijkheid en duurzaamheid: we ontwikkelen onze producten door de voorkeur te geven aan de meest duurzame en respectvolle ingrediënten en processen.
- Democratisering: "Kwaliteit tegen een betaalbare prijs" is het kenmerk dat ons bedrijf het beste definieert.
- De "klantgerichte" benadering: de klant creëert een unieke ervaring, bij EQUIVALENZA krijgen uw klanten persoonlijk advies.
- Een globaal schoonheidsaanbod: parfums, cosmetica, huisparfums en make-up tegelijk, ontworpen om de klanten het volledige schoonheidsritueel te bieden en zo de omzet van de winkel te verhogen.
- Ontwikkeling: EQUIVALENZA is een merk dat aanwezig is in 24 landen, met meer dan 625 winkels. De internationale focus is België, waar we al 5 winkels hebben. U kunt uw winkel openen in steden in uw buurt.

EQUIVALENZA volgt de Europese normen en heeft de ISO 9001:2015 kwaliteitscertificering.
Sector Health & Beauty
Sub sector Parfumerie
Aantal voltijdse equivalenten 1-2
Locatie criteria Premium locatie, stadscentra en in shoppings

Bedrijfsinformatie

Type franchise Licentie
Franchise sinds 2011
Franchise opleiding programma Gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe netwerkpartner
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €100.000
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €30.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen €360 EBTW/jaar voor software licentie €240 EBTW/jaar voor onderhoud IT systeem 2% marketing bijdrage
Aantal Franchise vestigingen 625
;
;

Vestigingen EQUIVALENZA Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38720', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "EQUIVALENZA"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38720', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?