92527.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €30.000 voor een kiosk Vanaf €50.000 voor een winkel
Totale inverstering
Vanaf €90.000 voor een kiosk Vanaf €150.000 voor een winkel
Instapkosten
Vanaf €15.000
Gemiddelde omzet
)

Informatie 8tea5 Franchise

8tea5 is opgericht in 2012 en opende haar eerste winkel in Den Haag, Nederland. Sinds 2013 is 8tea5 actief in België en zijn er jaarlijks 1 of 2 winkels erbij gekomen. 8tea5 is een van de pioniers geweest van bubble tea in de Benelux. De naam 8tea5 is een ode aan het jaar 1985, het geboortejaar van de eerste bubble tea in Taiwan.

8TEA5 – TASTE THE INSPIRATION

Wij zijn gespecialiseerd in bubble tea in verschillende smaken en varianten. We schuwen vernieuwingen niet en experimenteren er continu op los, daarom is onze slogan ook “Taste the Inspiration”. Van tijd tot tijd introduceren we unieke smaken die elders niet verkrijgbaar zijn, zoals koffie met bubbels en de mojito bubble tea. We hebben een breed menu met zowel authentieke als vernieuwende smaken, zodat er voor ieder wel wat wils is. We geloven erin dat plezier en goed ondernemerschap hand in hand kunnen gaan.

We werken met de beste ingrediënten van zowel lokale als Taiwanese leveranciers. We vinden het belangrijk om onze klanten blij te maken met een lekker drankje die er ook nog eens mooi eruit ziet.

We bieden een A tot Z oplossing voor eenieder die een bubble tea winkel wilt openen en uitbaten. Vanaf de start in het vinden van een geschikte locatie, het opbouwen van de winkel, het managen van de administratie en personeel tot het bevoorraden van de winkels. Voor ons is het belangrijk dat de franchisenemer zich kan concentreren op zijn/haar winkel en een maximale omzet kan nastreven.

WORD 8TEA5 FRANCHISENEMER

Onze ideale kandidaat is iemand die ondernemend is, zelfstandig kan werken en veel goesting heeft om zich in te zetten om samen met ons van 8tea5 het meest geliefde bubble tea merk te maken. Er is geen voorgaande kennis nodig van het maken van bubble tea, omdat alles via ons geleerd kan worden. Wel dient de kandidaat financieel gezond te zijn. Talenkennis van het Nederlands/Frans & het Engels is wel een pré.
Sector HoReCa
Sub sector Restaurant & Take Away
Aantal voltijdse equivalenten 0
Locatie criteria Stadscentra of in shoppingcentra

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2013
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €90.000 voor een kiosk Vanaf €150.000 voor een winkel
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €30.000 voor een kiosk Vanaf €50.000 voor een winkel
Instapgeld in € Vanaf €15.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen 6% royalties
Totaal aantal vestigingen 4
Aantal Franchise vestigingen 10
Aantal buitenlandse vestigingen 5
;
Nieuws
8tea5 opent 2de Gentse bubble tea store Lees meer
Een nieuwe lente, een nieuwe 8tea5! Lees meer
Een nieuwe 8tea5 bubble tea opent in het toeristisch hartje van brugge Lees meer
8tea5 nieuw op franchisebe Lees meer
;

Vestigingen 8tea5 Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38594', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "8tea5"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38594', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?