Gautier - September/December

8tea5 Franchise

8tea5

Informatie 8tea5 Franchise

8tea5 is opgericht in 2012 en opende haar eerste winkel in Den Haag, Nederland. Sinds 2013 is 8tea5 actief in België en zijn er jaarlijks 1 of 2 winkels erbij gekomen. 8tea5 is een van de pioniers geweest van bubble tea in de Benelux. De naam 8tea5 is een ode aan het jaar 1985, het geboortejaar van de eerste bubble tea in Taiwan.

8TEA5 – TASTE THE INSPIRATION

Wij zijn gespecialiseerd in bubble tea in verschillende smaken en varianten. We schuwen vernieuwingen niet en experimenteren er continu op los, daarom is onze slogan ook “Taste the Inspiration”. Van tijd tot tijd introduceren we unieke smaken die elders niet verkrijgbaar zijn, zoals koffie met bubbels en de mojito bubble tea. We hebben een breed menu met zowel authentieke als vernieuwende smaken, zodat er voor ieder wel wat wils is. We geloven erin dat plezier en goed ondernemerschap hand in hand kunnen gaan.

We werken met de beste ingrediënten van zowel lokale als Taiwanese leveranciers. We vinden het belangrijk om onze klanten blij te maken met een lekker drankje die er ook nog eens mooi eruit ziet.

We bieden een A tot Z oplossing voor eenieder die een bubble tea winkel wilt openen en uitbaten. Vanaf de start in het vinden van een geschikte locatie, het opbouwen van de winkel, het managen van de administratie en personeel tot het bevoorraden van de winkels. Voor ons is het belangrijk dat de franchisenemer zich kan concentreren op zijn/haar winkel en een maximale omzet kan nastreven.

WORD 8TEA5 FRANCHISENEMER

Onze ideale kandidaat is iemand die ondernemend is, zelfstandig kan werken en veel goesting heeft om zich in te zetten om samen met ons van 8tea5 het meest geliefde bubble tea merk te maken. Er is geen voorgaande kennis nodig van het maken van bubble tea, omdat alles via ons geleerd kan worden. Wel dient de kandidaat financieel gezond te zijn. Talenkennis van het Nederlands/Frans & het Engels is wel een pré.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

HoReCa

Activiteit

8tea5 is een franchiseformule gespecialiseerd in bubble tea

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2013

Franchiseinformatie

Contractduur

5 jaar

Training

Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Locatie omschrijving

Stadscentra of in shoppingcentra

Gemiddeld aantal FTE

1-3

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Vanaf €90.000 voor een kiosk Vanaf €150.000 voor een winkel

Instapkosten

Vanaf €15.000

Benodigd eigen vermogen

Vanaf €30.000 voor een kiosk Vanaf €50.000 voor een winkel

Royalties en andere bijdragen

6% royalties

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

4

Aantal buitenlandse vestigingen

5

Aantal franchise vestigingen

10

Benodigd aantal m2

Vanaf 25m2 voor een kiosk en 100m2 voor een winkel

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen 8tea5 Franchise


Nieuws over 8tea5
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis