YOLE : Nieuw op Franchise.be

YOLE is het eerste merk ter wereld dat het volledige assortiment ijsjes en frozen yoghurts aanbiedt, in al zijn formaten, met behoud van een intense smaak maar zonder toevoeging van een gram suiker.  YOLE, het merk zonder toegevoegde suikers en yoghurtijs, is hier om het landschap van de ijsdessertindustrie te veranderen.

YOLE betekent een nieuwe manier om beter, gezonder en bewuster te eten. En vooral vol van smaak. We doen nooit toegevingen op gebied van de smaak voor calorieën. Het maakt ons uniek.

Een YOLE-franchise openen betekent het bedrijf starten met compromisloze kwaliteit, een geweldig team en een revolutionair merk dat als nooit tevoren investeert in voedseltechnologie, innovatieve toepassingen en milieuvriendelijke winkels.

YOLE is een merk dat werd geboren om een nieuw tijdperk van ijs en bevroren yoghurt in te luiden, via 5 fundamentele en strategische punten die ons merk definiëren:

  1. Proeven, proeven en proeven! Het belangrijkste voor ons is de smaak van het product. De kwaliteit van het eindproduct staat centraal.
  2. IJs is een verwennerij, maar we hebben het tot het uiterste doorgevoerd om het zo natuurlijk en gezond mogelijk te maken.  We voegen geen suiker toe, we snijden calorieën en we maken onze producten grotendeels van natuurlijke oorsprong.
  3. Wij bieden ijs aan in meerdere combinaties van smaken, mixen, formaten en kanalen. Er is altijd een goed moment voor een YOLE.
  4. We zijn milieuvriendelijk. Al onze producten, verpakkingen en processen respecteren en geven om onze aarde.
  5. Het is een jong en zeer dynamisch bedrijf met continue innovatie en volledige multinationale expansie in Azië, Europa en Amerika, met kantoren op elk van de continenten.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis