Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

YOLE Franchise

YOLE

Informatie YOLE Franchise

YOLE, het merk zonder toegevoegde suikers en yoghurtijs, is hier om het landschap van de ijsdessertindustrie te veranderen.

YOLE betekent een nieuwe manier om beter, gezonder en bewuster te eten. En vooral vol van smaak. We doen nooit toegevingen op gebied van de smaak voor calorieën. Het maakt ons uniek.

Een YOLE-franchise openen betekent het bedrijf starten met compromisloze kwaliteit, een geweldig team en een revolutionair merk dat als nooit tevoren investeert in voedseltechnologie, innovatieve toepassingen en milieuvriendelijke winkels.

YOLE is een merk dat werd geboren om een nieuw tijdperk van ijs en bevroren yoghurt in te luiden, via 5 fundamentele en strategische punten die ons merk definiëren:

1. Proeven, proeven en proeven! Het belangrijkste voor ons is de smaak van het product. De kwaliteit van het eindproduct staat centraal.
2. IJs is een verwennerij, maar we hebben het tot het uiterste doorgevoerd om het zo natuurlijk en gezond mogelijk te maken. We voegen geen suiker toe, we snijden calorieën en we maken onze producten grotendeels van natuurlijke oorsprong.
3. Wij bieden ijs aan in meerdere combinaties van smaken, mixen, formaten en kanalen. Er is altijd een goed moment voor een YOLE.
4. We zijn milieuvriendelijk. Al onze producten, verpakkingen en processen respecteren en geven om onze aarde.
5. Het is een jong en zeer dynamisch bedrijf met continue innovatie en volledige multinationale expansie in Azië, Europa en Amerika, met kantoren op elk van de continenten.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

HoReCa

Activiteit

YOLE is het eerste merk ter wereld dat het volledige assortiment ijsjes en frozen yoghurts aanbiedt, in al zijn formaten, met behoud van een intense smaak maar zonder toevoeging van een gram suiker

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2017

Franchiseinformatie

Contractduur

5 jaar hernieuwbaar

Verzorgingsgebied

Vanaf 50.000 inwoners

Locatie omschrijving

Stadscentrum of locatie met veel toeloop

Financieel

Totale investering

Vanaf €350.000

Instapkosten

€95.000

Benodigd eigen vermogen

€150.000

Royalties en andere bijdragen

5%

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

11

Aantal buitenlandse vestigingen

37

Aantal franchise vestigingen

26

Benodigd aantal m2

Minimum 25m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen YOLE Franchise


Nieuws over YOLE
  • YOLE : Nieuw op Franchise.be
    YOLE : Nieuw op Franchise.be

    YOLE is het eerste merk ter wereld dat het volledige assortiment ijsjes en frozen yoghurts aanbiedt, in al zijn formaten, met behoud van een intens...

250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis