Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

We Invest Franchise

We Invest

Informatie We Invest Franchise

We Invest ging van start als vastgoedkantoor in 2014. Door z’n innoverende aanpak werd het al snel een opgemerkte speler op de vastgoedmarkt. In 2019 besloot We Invest haar franchisesysteem op poten te zetten. Eerst kwam Wallonië aan de beurt (2020) en het jaar nadien volgde Vlaanderen.

Door de exponentiële groei die de firma kende, kon ook het intern team al snel verdubbeld worden. Dit team bestaande uit marketeers, ICT’ers, een klantendienst, etc. heeft slechts één enkel doel voor ogen: de We Invest agentschappen alle tools te bezorgen om te slagen!

Vandaag telt We Invest meer dan 28 agentschappen in België en 200 medewerkers.

DE TROEVEN VAN WE INVEST

EXCLUSIEVE MANDATEN
We Invest wil het dagelijks leven van de vastgoedmakelaar gemakkelijker maken. Dankzij hun unieke, innoverende digitale oplossingen, voorziet We Invest zijn klanten regelmatig van gekwalificeerde verkoopleads. Ze krijgen ook ondersteuning vanuit het eigen netwerk door de onderlinge uitwisseling van leads.

EEN GROOT EXCLUSIEF GEBIED
In tegenstelling tot andere franchisenetwerken biedt We Invest de mogelijkheid om te werken op een groot exclusief gebied met hoog potentieel. Filiaalmanagers krijgen zo de kans om een team en een grote portefeuille uit te bouwen.

EEN UITZONDERLIJKE COMMUNITY
Bij We Invest sta je er nooit alleen voor. Je sluit je aan bij een gemeenschap gebaseerd op sterke waarden, zoals je nog nooit elders hebt gezien. Het hele jaar door worden talrijke evenementen en bijeenkomsten tussen agentschappen georganiseerd om gezamenlijk successen te vieren.

WEES DE REFERENTIE IN UW REGIO
Het interne We Invest marketingteam ondersteunt de franchisenemer 100% gratis bij het ontwikkelen van zijn lokale naamsbekendheid. Dankzij een volledig personaliseerbare aanpak kan u binnen de kortste keren DE referentie in uw regio worden.

VOORTDURENDE ONTWIKKELING
Het We Invest model evolueert en past zich aan de markt aan. Zo evolueert het levensproject van de filiaalhouders zo succesvol mogelijk. Interne teams van experten staan steeds klaar voor ondersteuning, advies en assistentie.

Om een We Invest franchisekantoor te runnen is een BIV-nummer verplicht.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

Een innovatieve & digitale Belgische vastgoedfranchisegever

Franchise sinds

2019

Franchiseinformatie

Contractduur

5 jaar

Training

Een initiële en daarna permanente training wordt voorzien voor elke We Invest member.

Financieel

Totale investering

Afhankelijk van uw project

Benodigd eigen vermogen

Afhankelijk van uw project

Royalties en andere bijdragen

12% (all inclusive)

Vestigingen

Aantal franchise vestigingen

28

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen We Invest Franchise


Nieuws over We Invest
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis