Wat verwacht Retail Partners Colruyt Groep van de beurs Franchising & Partnership?


1. Wat is de belangrijkste doelstelling bij de deelname van Retail Partners Colruyt Groep NV aan de beurs?
Wij willen voornamelijk contacten leggen met zelfstandige ondernemers of met mensen die interesse hebben om ondernemer te worden.

2. Indien uw bedrijf van plan is om de komende jaren nieuwe vestigingen te openen, naar welke regio`s gaat de voorkeur dan uit?
Ons bedrijf opent winkelpunten verspreid over heel België. Daarnaast zoeken wij momenteel ook kandidaten voor de voortzetting van reeds bestaande Spar verkooppunten.

3. Kunt u een omschrijving geven van de ideale franchisenemer die uw merk verder zal uitbreiden?
Retails Partners Colruyt Groep NV is op zoek naar mensen die dynamisch en gedreven zijn. We hechten belang aan ondernemers die graag op eigen benen staan en die gepassioneerd zijn door lekker eten. Werken, investeren en groeien zijn onderdeel van de job waarbij motivatie en enthousiasme belangrijker zijn dan kennis.


4. Zijn er bepaalde zaken, in uw franchisegever en -nemer relatie, waar u in de toekomst nog meer aandacht aan wil/zal besteden?
De basis van de samenwerking tussen franchisegever en -nemer is voor ons een echte vorm van partnership. Wij geloven steevast in de toegevoegde waarde om samen met zelfstandige ondernemers resultaten te boeken. De franchisenemer wordt volop betrokken bij de uitvoering van onze gemeenschappelijke plannen waarbij we steeds vertrekken vanuit klantgerichtheid.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis