Registreren

Wat verwacht Domino's Pizza van de beurs Franchising & Partnership?

1. Wat is de belangrijkste doelstelling bij de deelname van Domino's Pizza aan de beurs? Via de deelname aan de beurs wil Domino's Pizza vooral meer naamsbekendheid creëren. Daarnaast trachten we ook om nieuwe franchisenemers te kunnen binden aan onze formule.

2. Indien uw bedrijf van plan is om de komende jaren nieuwe vestigingen te openen, naar welke regio`s gaat de voorkeur dan uit? Voor expansie gaat onze voorkeur uit naar Limburg, West-Vlaanderen, Luik, Luxemburg, Namen en Henegouwen.

3. Kunt u een omschrijving geven van de ideale franchisenemer die uw merk verder zal uitbreiden? Domino's Pizza zoekt als ideale franchisenemer iemand met een echte ondernemersmentaliteit. Het is belangrijk dat een ondernemer gepassioneerd is. Een franchisenemer moet een teamspeler zijn die ook sterke leidinggevende en administratieve vaardigheden bezit. Financieel verwacht Domino's Pizza een minimaal eigen vermogen van €80.000. Dit bedrag mag overigens niet bestaan uit een lening en moet vrij besteedbaar zijn.

4. Zijn er bepaalde zaken, in uw franchisegever en -nemer relatie, waar u in de toekomst nog meer aandacht aan wil/zal besteden? Domino's Pizza wil vooral de bestaande goed presterende franchisenemers verder laten groeien. Daarnaast willen wij de landelijke marketingacties vergroten om meer verkoopcijfers per vestiging te realiseren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis