Registreren

WASBAR groeit in sneltempo

WASBAR, het foodconcept waar je terecht kan van ontbijt over lunch tot en met avonddiner en gekend is voor zijn Bagel Burgers, kreeg er dit jaar al drie nieuwe vestigingen bij. Na een vestiging op de Antwerpse Melkmarkt opende vorige maand ook een nieuw filiaal op de Antwerpse Graanmarkt, vlakbij de Antwerpse stadsschouwburg. Sinds gisteren heeft Gent er ook een nieuwe WASBAR bij, in de Kalandestraat. Deze vestiging komt er eigenlijk ter vervanging van de vestiging in de Nederkouter. De vestiging op de Korenmarkt draait na anderhalfjaar ook nog altijd op volle toeren. 

Wasbar Gent Kalandestraat top

“We hebben verschillende locaties uitgetest met WASBAR de voorbije jaren en we weten nu perfect op welke locaties WASBAR thuishoort. Nu ook ons aanbod volledig op punt staat zijn we van plan om snel te gaan groeien, de klanten weten onze Bagel Burgers echt te smaken”, aldus Stef Meulemans, CEO Top Brands.

Momenteel kijken de mensen achter WASBAR naar steden zoals Leuven en Brussel, waar reeds gesprekken aan de gang zijn, maar er wordt ook al over de landsgrenzen heen gekeken. Zo zouden we tegen eind volgend jaar terecht kunnen in een 15-tal WASBARfilialen.

Wasbar kalandestraat windowWasbar kalandestraat int


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis