Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

WASBAR breidt uit & kiest voor innovatie

Het WASBAR concept is alom gekend: weg met de TL-verlichte wasserette, maar kom genieten van een lekkere koffie, cocktail of lunch in een gezellige decor, al dan niet terwijl je een wasje draait. De Kammenstraat in Antwerpen mag binnenkort de nieuwe telg van WASBAR verwelkomen!

Gezien de uitstekende ligging en de mogelijkheden van het pand kon de groep de opportuniteit niet laten liggen om te opteren voor een tweede vestiging in Antwerpen. Stef Meulemans, CEO van Top Brands: "We zijn continu op zoek naar goede beschikbare panden. Afhankelijk van de opportuniteiten plannen we zo onze uitbreiding verder in. In de toekomst plannen we natuurlijk ook om uit te breiden in andere Vlaamse steden en Brussel, al dan niet onder de vorm van franchises." Sinds de overname van WASBAR in 2015 door Top Brands zijn de ambities voor het merk groot en zijn er ook verdere onderhandelingen en onderzoeken bezig in het buitenland. "Zo hopen we om tegen eind 2017 de eerste stappen in het buitenland te kunnen zetten."

Uitgerust met de gloednieuwe AEG wasmachines & droogkasten gaat de uitbreiding hand in hand met de innovatieve aanpak van het merk. Gerrit Decock, marketing manager Electrolux & AEG: "Een innovatief concept als WASBAR verdient het om mee te kunnen genieten van alle innovaties die ons bedrijf doormaakt, daarom hebben we er voor gekozen om de nieuwe vestiging in Antwerpen uit te rusten met onze allernieuwste machines van AEG. Ook alle bestaande én toekomstige WASBAR vestigingen zullen met deze machines uitgerust worden. Door de hoge frequentie van gebruik en de noodzaak aan een grote verscheidenheid in wasprogramma's schuiven wij maar al te graag ons nieuwste vlaggenschip naar voor. De Electrolux machines hebben bv. in de vestiging in Gent al meer dan drie jaar goed dienst gedaan met meer dan 10 wasbeurten per toestel per dag, zonder dat er één apparaat vervangen is. We sturen ze dus met plezier op pensioen. (lacht)”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis