Dienstverleners

Waregem verwelkomt een Quick Qubic

Quick heeft zijn nieuwe restaurant gebouwd volgens het Qubic concept. De grote verticale ramen aan de zijgevels van het gebouw en de glazen wanden van de gevel zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De antracietgrijze panelen van de zijgevel geven het gebouw een modern uitzicht, in harmonie met zijn omgeving.
De witte accenten van het logo en van het merk Quick, naast het rode reliëf van Magic Planet trekken de aandacht.

Buiten dit nieuwe architecturale concept zorgt Quick ook voor een beter comfort van de klanten, dankzij het nieuwe Oasis decor dat gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van groen, wit en houttinten.

Ook de Magic Planet kreeg een nieuwe look, en werd onder andere voorzien van een splinternieuwe speelruimte met gras van een meter hoog in het midden van de speelzone, lampen in de vorm van klavertjevier, zitkussens in de vorm van bijen of lieveheersbeestjes, en banken in de vorm van boomstronken vervolledigen deze speelruimte voor jonge kinderen. Een hut zit verborgen in de kruin van de boom, voor de iets oudere kinderen.

Het nieuwe restaurant wordt beheerd door een ervaren franchisenemer, Yves Loncke: "Het restaurant van Sint-Eloois-Vijve geniet van een uitzonderlijke ligging middenin de Leiestreek. Het komt er naast de Quick restaurants van Sint-Denijs-Westrem en van Kuurne. Ik sta te trappelen bij het idee om er samen met mijn team de klanten een hoogwaardige, kwalitatieve dienstverlening te bieden", zo verklaarde hij.

De eerste Quick met het Qubic concept opende eind augustus 2012 zijn deuren in Flémalle (zie ons bericht van 8 november).


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis