Download Gratis uw Franchise startersgids

Vulco Franchise

Vulco

Informatie Vulco Franchise

Vulco is een franchiseformule met meer dan 700 aangesloten bandenspecialisten en garages in 9 landen. De franchisenemers zijn zelfstandige ondernemers. Zij verzorgen banden- en onderhoudsservices voor zowel privévoertuigen als lease- en fleetwagens van elk type, van motoren en personenwagens tot vrachtwagens en industriële voertuigen.

Vulco maakt deel uit van Goodyear Dunlop Retail Partners (GDRP) en telt meer dan 2.500 aangesloten vestigingen in Europa. In België telt GDRP op dit moment 33 vestigingen: 15 onder de naam Vulco en 18 onder de naam Uw Bandenspecialist/Votre Spécialiste du Pneu.

Vulco focust zich op de ontwikkeling en versterking van de lokale bandenspecialisten en garages in een steeds sneller evoluerende markt. De formule biedt een uitgebreid dienstenpakket, dat bestaat uit marketing- en verkoopondersteuning, rapporteringen, commerciële en technische opleidingen, bedrijfsadvies, inspiratiemeetings, mysteryshoppingonderzoek, persoonlijke coaching en kwaliteitsaudits. Daarnaast wordt door middel van een Vulco-bonusprogramma geïnvesteerd in de ontwikkeling van het bedrijf, de ondernemer en zijn medewerkers. Hierbij kunnen de leden rekenen op een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld als investeerder. Dat maakt dit concept uniek.

Om startende ondernemers vanaf dag 1 te kunnen ondersteunen werd het Vulco Start-Up Concept uitgewerkt. Een Vulco Start-Up-ondernemer krijgt tijdens een inloopfase van maximaal drie jaar de tijd om zich te ontplooien en te groeien naar een bandencentrale die beantwoordt aan de vereisten van een Vulco-vestiging. De ondernemer krijgt daarbij advies van een ondernemersklankbord dat bestaat uit een Vulco-ondernemer die als peter wordt aangesteld, de andere collega’s uit het Vulco-netwerk en de ervaren medewerkers van het Vulco-hoofdkantoor. Daarnaast kunnen de starters onmiddellijk rekenen op het volledige diensten- en investeringspakket.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Automobiel

Activiteit

Vulco is een internationaal netwerk van banden- en onderhoudspecialisten.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1986

Franchiseinformatie

Contractduur

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Training

Gepersonaliseerde training voor elke startende franchisenemer. Daarna permanente ondersteuning.

Verzorgingsgebied

Minstens 20.000 voertuigen

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Totale investering

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Gemiddelde omzet per vestiging

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Instapkosten

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Benodigd eigen vermogen

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Royalties en andere bijdragen

Wordt besproken tijdens eerste gesprek

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Vulco Franchise


Nieuws over Vulco
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis