Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Voormalige Proxy Delhaize opent als Carrefour Market

Deze opening kadert binnen het overnameakkoord met de Nederlandse groep Ahold Delhaize dat eind maart 2017 afgesloten werd, waarbij ook de vestigingen in Berendrecht (Monnikenhofstraat) en Lokeren (Zelebaan) en een winkelproject in Eeklo een Carrefour supermarkt worden. Vorige maand heropende een Carrefour franchisenemer ook de voormalige Albert Heijn-vestiging in Boortmeerbeek als Carrefour Market.

Nadruk op verse producten
De voorbije 10 dagen werd met man en macht gewerkt om de winkelruimte (met een winkeloppervlakte van 950 m²) om te bouwen tot Carrefour Market. Het klantenparcours werd grotendeels behouden, maar met de typische kenmerken voor Carrefour Market. Zo werd de versmarkt verder uitgebreid en vindt men in de winkel voortaan ook een eiland met lokale producten terug. De slagerij in de winkel, waar alles wordt versneden en bereid, bleef behouden.

Dankzij de lage meubelen heeft de klant van een volledig overzicht op alle versafdelingen, met de groenten- en fruitafdeling, beenhouwerij, visafdeling en de patisserie en bakkerijafdeling.

Binnenkort zullen de klanten ook online hun boodschappen kunnen bestellen via www.drive.be en aan het afhaalpunt langs de achterzijde van de winkel kunnen oppikken. Hiervoor worden momenteel de voorbereidingen getroffen. Deze extra dienst zou over een drietal weken beschikbaar zijn.

Klanten vinden er de vertrouwde gezichten van hun winkel terug. 7 medewerkers van de voormalige Proxy Delhaize blijven in de winkel aan de slag, en daarnaast werden er 7 nieuwe medewerkers aangetrokken. Carrefour is nog op zoek naar zo'n 3-tal medewerkers.

Over Market : Market is de specialist in versheid, in seizoensgebonden producten van bij ons en uiteraard aantrekkelijke prijzen voor onze dagelijkse aankopen in onze buurt: vers op z'n best. Met een vernieuwd assortiment dat is aangepast aan de klantenbehoeften van vandaag, staan de Markets synoniem voor comfort en een moderne aanpak, die zelfs op zondag de vraag van de lokale consumenten beantwoordt.

De 440 Markets maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.

 

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis