Ixina feb21

Voormalige Albert Heijn in Lokeren gaat woensdag 14 juni open als Carrefour Market

Deze opening kadert binnen het overnameakkoord met de Nederlandse groep Ahold Delhaize dat eind maart 2017 afgesloten werd, waarbij ook de vestigingen in Berendrecht (Monnikenhofstraat) en Gent (Hundelgemsesteenweg) en een winkelproject in Eeklo een Carrefour supermarkt worden. Afgelopen vrijdag heropende een Carrefour franchisenemer ook de voormalige Albert Heijn-vestiging in Boortmeerbeek als Carrefour Market.

Nadruk op verse producten
De voorbije 2 weken werd met man en macht gewerkt om de winkelruimte (met een winkeloppervlakte van 2.000 m²) om te bouwen tot Carrefour Market. Het klantenparcours werd grotendeels behouden, maar met de typische kenmerken voor Carrefour Market. Zo werd de versmarkt nog verder uitgebreid en werd er een ruime afdeling Bio & Gezond ingericht, met een breed aanbod biologische, suikervrije, glutenvrije, lactosevrije en dieetproducten. In de winkel vindt de klant voortaan ook een eiland met lokale producten terug.

Dankzij de lage meubelen heeft de klant van een volledig overzicht op alle versafdelingen, met de groenten- en fruitafdeling, beenhouwerij, visafdeling en de patisserie en bakkerijafdeling.

Carrefour Market bedient de fijnproevers verder op hun wenken in de afdeling Wereldkeuken waar ze typische producten uit verschillende landen terugvinden, zoals Italië, Groot-Brittannië, Spanje en Mexico.

Binnenkort zullen de klant ook online hun boodschappen kunnen bestellen via www.drive.be. Hiervoor worden momenteel de voorbereidingen getroffen. De klanten zullen dan hun bestelling aan het afhaalpunt langs de achterzijde van de winkel kunnen oppikken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis