Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de Website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren.
Via onderstaande instellingen kunt u aangeven welke cookies u wilt accepteren. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies een deel van de functionaliteit van deze website niet beschikbaar kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens en de verschillende cookies vindt u in onzeprivacyverklaringencookiebeleid.
Het assortiment fijne oliën en azijnen van Vom Fass leent zich perfect om - naast de klassieke `Asperges op Vlaamse wijze` - ook creatieve, eigentijdse, frisse aspergegerechtjes te gaan maken.
Vom Fass vraagt dan ook uw speciale aandacht voor een niet te missen Vom Fass activiteit "Asperges & Wijnen", op vrijdag 15 april. Dan organiseert Vom Fass een workshop waar aspergehapjes en aspergevoorgerechtjes worden bereid en waarbij de perfect passende wijnen kunnen geproefd worden. Deze avond verwent Vom Fass u culinair!
Reageren