Download Gratis uw Franchise startersgids

Vernieuwde Spar Godinne zet in op huisbereide producten

Familiebedrijf
Spar Godinne bevindt zich in de Rue de Mont nummer 13. De winkel heeft een oppervlakte van 660 m². Op de parking is er plaats voor 25 wagens. Spar Godinne is een echt familiebedrijf. Mike Laleman: “Mijn ouders hebben de winkel hier 20 jaar geleden opgestart. In 2009 ben ik mee in de zaak gestapt met mijn moeder Patricia. Ook mijn vrouw Vanessa en mijn broer Jérôme werken hier.” In totaal zijn er 21 werknemers aan de slag.

Exclusieve samenwerking met Maredsous
Spar Godinne ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. De versafdelingen zijn de speerpunten en creëren een marktgevoel. Mike: “Dankzij de lage rekken in de eerste twee gangen kan je helemaal tot achteraan de winkel zien. Onze groenten- en fruitafdeling is een van de grootste van alle Spars in België.” Maar het is vooral de traiteurafdeling die de aandacht trekt. "Wij bereiden heel veel specialiteiten zelf ter plaatse, en onze klanten appreciëren dat: pasta's, vis, vlees, slaatjes, tapas … Vooral onze wraps vliegen de deur uit.” Ook over de bakkerijafdeling valt een en ander te zeggen: “Onze tiramisu en onze mousses van speculoos, citroen en kokos, om er maar enkele te noemen, vallen bijzonder goed in de smaak. Maar ik ben vooral fier op onze exclusieve samenwerking met de Abdij van Maredsous. Wij zijn de enigen in België die brood uit de Abdij verkopen en we bereiden zelfs gerechten met hun producten, zoals een scampipannetje met maredsouskaas, soep en lasagne.”

Deel van de grote Colruyt Group-familie
Sinds 4 april kunnen klanten van Spar Godinne gebruikmaken van de nieuwe Xtra-kaart van Colruyt Group. Ze profiteren zo van specifieke kortingen en acties in hun winkel, zonder dat ze bonnetjes moeten knippen, en dat boven op de scherpe prijzen in de winkel. De nieuwe generatie Spar-buurtwinkels maakt ook gebruik van de nieuwste technieken: via digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De gevel draagt het Spar-logo van Colruyt Group.

Over Spar
De winkels van Spar zijn aangename buurtsupermarkten uitgebaat door gedreven zelfstandige ondernemers. De ondernemers kennen hun vak en leggen hun eigen accenten, wat elke Spar-winkel een uniek en specifiek karakter geeft. Ze bevinden zich in het centrum van stedelijke en landelijke gebieden. Speerpunten zijn de versheid van de producten, de passie voor lekker eten en de scherpe prijzen. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m².

Meer informatie om zelf een Spar uit te baten?


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis