Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Veritas vindt nieuwe hoofdkantoor in Wommelgem

Veritas bevoorraadt vanuit haar hoofdzetel en distributiecentrum een netwerk van 110 winkels verspreid over België en Luxemburg. Iedereen stak na de brand een tandje bij om de winkels, noch de klanten onder deze brand te laten lijden. Noodkantoren werden opgestart in een tweede magazijn te Kontich en urgente bestellingen bij diverse leveranciers geplaatst.

Marc Peeters, CEO Verigroup: “De verbondenheid en vastberadenheid binnen ons bedrijf hebben er voor gezorgd dat we bijzonder snel terug operationeel zijn. De veerkracht van onze organisatie en haar medewerkers is fenomenaal. Veritas is er in geslaagd om binnen 1 week tijd haar organisatie terug op kruissnelheid te brengen, zonder dat haar klanten hiervan grote hinder ondervonden. Wij zijn dan ook al onze medewerkers, klanten en leveranciers zeer dankbaar voor hun steun en vertrouwen.”

In afwachting van een verhuis naar haar definitieve hoofdzetel in voorjaar 2014 vond Veritas tijdens de afgelopen dagen een nieuwe overgangshoofdzetel en distributiecentrum in de voormalige gebouwen van Philips/Massive, gelegen aan de Uilenbaan te Wommelgem. De medewerkers kregen intussen al de kans om hun nieuwe werkplek te bezoeken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis