Carrefour - Video April

Verdere uitbreiding van het merk Pano in de Benelux

Dertig jaar ervaring ten gunste van de visibiliteit van het merk
Het PANO-netwerk beantwoordt reeds 30 jaar aan de behoeften van signalisatie- en reclamemarkeringen van professionals, handelaren en vrije beroepen, overheden en bedrijven.

Elk PANO-bureau kan de productie uitvoeren dankzij een geïntegreerde productielocatie en de installatie van alle soorten communicatiemedia beheren.

Het PANO netwerk verricht alle visuele communicatie (tekens, vitrines, voertuigmarkeringen ...) op elke ondersteuning (kleefstof, dekzeilen, metalen ...). Dankzij de meest vooruitstrevende technieken en materialen worden de concessiehouders van het netwerk getraind in de meest geavanceerde technieken van kleefdruk en digitaal drukwerk. Door de hele grafische keten te beheersen, kunnen ze interieur- en exterieurtekens ontwerpen, vervaardigen en installeren. Zij interveniëren op alle sectoren van activiteiten om alle soorten informatie te markeren, te onderlijnen, aan te wijzen en te promoten.

Dankzij hun nationale en internationale aanwezigheid kunnen PANO-agentschappen op grote schaal en in synergie werken voor de marketingafdelingen van commerciële netwerken en die van grote groepen. PANO markeert alles op alles en overal met zeer snelle deadlines.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis