Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Vandenborre Kitchen Franchise breidt verder uit met nieuwe winkel in Maldegem

Deze week opende Vanden Borre Kitchen zijn gloednieuwe showroom in Maldegem. Na winkels in Drogenbos, Gent-Oostakker en Antwerpen is dit al de vierde Vanden Borre Kitchen winkel in Vlaanderen en de tweede in Oost-Vlaanderen. Het nieuwe pand omvat een showroom van 425 m² en biedt plaats aan 9 keukens.

Franchisenemers Jean-Claude, Heleen en Jan Detandt (vader, dochter en zoon), willen hun klanten meer gepersonaliseerde meubeloplossingen voorstellen en zetten daarom de stap om met Vanden Borre Kitchen in zee te gaan. “Onze showroom volgt het concept van alle Vanden Borre Kitchen-winkels”, vertelt Jean-Claude.

“We willen een persoonlijke service op maat van de klant leveren, waarbij de klant rustig de tijd krijgt om zijn wensen te ventileren. De klant wordt in de zoektocht naar een nieuwe keuken van begin tot einde begeleid en opgevolgd. De eindeloze personalisatiemogelijkheden en uitgebreide service zorgen ervoor dat de visie ‘Mijn keuken in alle vertrouwen’ telkens in de praktijk gebracht wordt.”

Carte blanche

De toenemende vraag van de consumenten naar meer maatwerk is de voornaamste reden voor het ontstaan en verder uitbouwen van Vanden Borre Kitchen. Klanten krijgen zo goed als carte blanche om hun ideale keuken te ontwerpen. De diepte en hoogte van de meubelen kan gekozen worden, er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van werkbladen en ook de kleuren van de verschillende binnen- en buitenkasten kunnen naar eigen smaak aangepast worden.

Tot slot werkt de keukenspecialist samen met verschillende installatie- en schoonmaakteams, waardoor alles in het werk gesteld wordt om de klant op het gebied van service zo goed mogelijk tegemoet te komen.

Vanden Borre Kitchen heeft de ambitie om 5 openingen per jaar te genereren. In oktober gaat een volgend filiaal open in Doornik en in november volgt Jemappes.

Wil u ook ondernemen met Vandenborre Kitchen? Kom hier in contact met de verantwoordelijke van Vandenborre Kitchen Franchise België


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis