Coldwell Banker - April

Vanden Borre Kitchen zet zijn uitbreiding verder met de opening in Jemappes

Donderdag 8 november opent er alweer een nieuwe winkel van Vanden Borre Kitchen. Dit franchise verkooppunt bevindt zich op een drukke invalsweg in Jemappes, een deelgemeente van de Henegouwse provinciestad Bergen.

Met Vincent Mertens en Jérôme Menegazzi als franchisenemers krijgt deze winkel zeer ervaren en verkoop gerichte zaakvoerders aan het hoofd. De gloednieuwe winkel is ingericht volgens de meest recente standaarden van het concept. Het DNA van Vanden Borre is in zijn geheel overgenomen om zo de klant een volledig uitgeruste keuken te kunnen aanbieden en dit met een ongezien niveau van diensten in deze prijscategorie.

Met deze opening zit Vanden Borre Kitchen reeds aan de 4de opening in 2018, na de winkels in Aartselaar, Doornik, Maldegem en de reeds eerder geopende winkels in Oostakker en Drogenbos.

Vanden borre kitchen 1Vanden borre kitchen 2

10 openingen in 2019

Het recente succes concept in de keukenbranche is een samenwerking van 2 experten: FBD Groupe, leider van de uitgeruste keuken franchise in Europa en Vanden Borre leider op de markt van audio, TV, multimedia, elektro en klanten services in België.

Na de opstart in november 2016 hebben we gestaag gebouwd aan de expansie van ons concept. Het is dan ook de bedoeling om in 2019 door te groeien naar 16 winkels, waarvan 10 openingen in 2019. Wij zijn nu klaar om ons concept verder uit te rollen in gans/heel België, zegt Jan De Moor, Business Development Manager Benelux. Ons team ondersteunt de Vanden Borre Kitchen franchise ondernemers op de vele operationele aspecten en helpt eveneens om de geschikte locatie te vinden. Na een doorgedreven opleiding streven wij samen met de franchisenemer naar de maximale slaagkansen.

Ondernemers met passie voor verkoop

Wij zoeken mensen die willen ondernemen met een passie voor verkoop en een waardevol product. De ondernemer die klanten begeleiding en klanten tevredenheid hoog in het vaandel draagt. Samen met jouw team vertegenwoordig je de waarden van Vanden Borre Kitchen naar jouw cliënteel.

Wens jij ook te ondernemen in de keukenbranche? Neem dan zeker een kijkje naar de mogelijkheden van Vanden Borre Kitchen en kom direct in contact met de verantwoordelijke voor België.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis