Hulp bij juiste franchiseconcept

Vanbreda Risk & Benefits : Partner van de week

Als ondernemer weet u perfect hoe u uw klanten moet servicen en uw bedrijf moet leiden. Maar heeft u evenveel aandacht voor uw bedrijfsverzekeringen? Vanbreda Risk & Benefits is gespecialiseerd in het verzekeren, begeleiden en adviseren van franchiseondernemers in de Benelux.

Waarom Vanbreda Risk & Benefits?

Als cliënt beschikt u bij ons over een troef die geen enkele andere speler in de markt u kan bieden. U kunt altijd en snel terecht bij uw regionale ‘makelaar om de hoek’, maar u geniet ook van de voordelen van klant te zijn bij de grootste Belgische verzekeringsmakelaar. Zo kunnen wij als marktleider de beste premies aan u voorstellen en steeds uw verzekeringswaarborgen maximaliseren. Bovendien kan u vertrouwen op onze jarenlange expertise in het begeleiden van franchisers.

Onze knowhow en uitstekende relatie met verzekeringsmaatschappijen garanderen u een verzekeringspakket op maat van uw franchise.

Exclusieve verzekeringswaarborgen franchisenemers

Als ondernemer streeft u dagelijks naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij Vanbreda krijgt u dezelfde garantie. Naast een aantrekkelijke premie kan u ook genieten van enkele exclusieve uitbreidingen voor uw franchise.

Enkele concrete voorbeelden:

  • Verhoogde dekking koopwaar tijdens piekperiodes
  • Dekking medische kosten voor klanten die vallen in uw winkel (zonder aansprakelijkheid)
  • Stormschade aan koopwaar buiten = gedekt
  • Sistershipclausule voor uw wagenpark
  • Ristorno premies bij een goede schadestatistiek

Het engagement van Vanbreda

Naast uitgebreide en competitieve voorwaarden biedt Vanbreda u een totaalservice. Eén duidelijk aanspreekpunt, administratieve vereenvoudiging, regelmatige opvolging, alle waarborgen die nodig zijn voor uw franchise en een scherp tarief bij de grootste verzekeringsmakelaar van België.

Vanbreda Risk & Benefits NV - Plantin en Moretuslei 297 - B-2140 Antwerpen

Uw contactpersoon:

Steven Daniëls - Senior Broker - E-mail: steven.daniels@vanbreda.be - Telefoon: +32 (0)473 36 62 77


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis