Hulp bij juiste franchiseconcept

Van Opstal – Van Boxel bakkerijen plant grote winkel expansie

Wat begon als een kruidenierszaak is nu 4 de generatie, met een netwerk van bakkerijen en is sinds vele jaren een begrip in de Kempen. Mede door het breed assortiment van brood, patisserie, klein goed en belegde broodjes profileert het concept “Van Opstal – Van Boxel” zich als een echte familiale dorpsbakkerij.

Er is de laatste jaren zeer hard aan het producten gamma gewerkt om in de reeds bestaande bakkerijen een constante en hoogwaardige kwaliteit aan te bieden met een artisanaal karakter. De bakkerijen stralen ook een vaste look uit door de identieke inrichting en kleuren die doorgetrokken worden naar de verpakkingen en aankleding. Bakkerij ‘Van Opstal – Van Boxel' heeft reeds panden op cruciale locaties beschikbaar te Antwerpen centrum, Rijkevorsel en Brecht.

Zij hebben de uitbreiding minutieus voorbereid met Francorp om samen met lokale ondernemers de bakkerijen te openen en succesvol te runnen. “Het grote voordeel van ons bakkerijconcept is dat er geen nachtwerk aan te pas komt en dat de franchisenemer niet specifiek bakkerservaring nodig heeft”, zo zegt de zaakvoerder.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis