Hulp bij juiste franchiseconcept

Valentino Chocolatier : Franchise in de kijker

Sinds de oprichting in 1978 is ons familiebedrijf uitgegroeid tot één van de beste producenten van authentieke Belgische pralines, chocoladefiguren en specialiteiten. We kiezen ervoor om enkel te werken met natuurlijke ingrediënten, waardoor we onze recepten puur en eenvoudig kunnen houden.

WINKELCONCEPT

Valentino is een challenger op de Belgische markt. Ons doel? Bekend raken bij het grote publiek. Valentino doet dit door resoluut te kiezen voor een vernieuwend en klantgericht winkelconcept.

Binnen onze formule bieden wij twee opties aan: Valentino Chocolatier producten verkopen als shop in shop verkooppunt of een eigen Valentino Chocolatier winkel openen in franchise.

  • Valentino Chocolatier is binnen onze Belgische markt een steeds bekendere en gesmaakte naam.
  • Afhankelijk van de gekozen samenwerkingsformule, bieden wij verschillende product-, service-, winkel- & merkvoordelen die een grote impact hebben op het verkoopspotentieel en de winstgevendheid van de winkel.

VOORDELEN VAN ONZE FRANCHISEFORMULE

Wij streven een positief en flexibel samenwerkingsverband met onze zelfstandige partners na. Als zelfstandige partner ben je baas in eigen huis en ben je verantwoordelijk voor het runnen van je winkel. Je geniet wel mee van de expertise en de ondersteuning die door Valentino wordt aangeboden.

PROFIEL VAN DE IDEALE FRANCHISENEMER

De ideale franchisenemer heeft klantgerichtheid als passie. Daarnaast ben je geïnteresseerd in duurzaam produceren, korte keten en het gebruik van lokale ingrediënten.

DIENSTEN AANGEBODEN AAN ONZE FRANCHISENEMERS

Wij streven naar een positief en flexibel samenwerkingsverband met onze zelfstandige partners. Als partner ben je verantwoordelijk voor het runnen van je eigen winkel. Je geniet wel mee van de expertise en de ondersteuning die door Valentino wordt aangeboden, zoals verschillende product-, service-, winkel- & merkvoordelen.

Heb jij een passie voor chocolade en wil je die delen? Wie weet is dit de eerste stap in het realiseren van jouw chocoladedroom…


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis