Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Urban Steel Franchise

Urban Steel

Informatie Urban Steel Franchise

Urban Steel is reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in metalen trappen, trapleuningen en balustrades rechtsreeks naar de particulier en is gegroeid van een webshop voor doe-het-zelvers, naar een volwaardige trappenbouwer met totaaloplossingen op maat, met eigentijdse ontwerpen en innovatieve technieken.

GAMMA

Het gamma van Urban Steel bestaat uit op maat gemaakte trappen, trapleuningen en balustrades voor binnen en buiten. Hierbij maken we hoofdzakelijk gebruik van staal, inox, aluminium en glas.

Vooral trappen en trapleuningen voor binnen in behandeld warmgewalst staal, zijn echte toppers binnen het gamma. Door de unieke Urban Steel coating, welke op het einde van de plaatsing aangebracht wordt, is het mogelijk om te lassen bij de kant thuis of op de werf. Dit biedt veel flexibiliteit naar ontwerp, is eenvoudiger in transport, en kan uitgevoerd worden tegen een uiterst scherpe prijs.

FILIAAL

Om de klant kennis te laten maken met de producten en hem te begeleiden bij zijn keuze, heeft elk filiaal een grote toonzaal waar nagenoeg het volledige gamma aanwezig is.

Daarnaast heeft elk filiaal zijn eigen plaatsingsdienst en beperkt atelier. In het atelier worden de materialen voorbereid voor plaatsing, of voor afhaling voor zelfbouwers.

SOFTWARE

De producten worden op een unieke manier voorgesteld aan de particuliere eindklant op de website van Urban Steel. Gedurende de jaren dat Urban Steel actief is in deze sector werd de nood voor een geautomatiseerd offertesysteem duidelijk. Een oplossing waarbij het presales traject opmerkelijk minder tijd en energie vraagt, drong zich op.

De klant van vandaag wenst online te shoppen, en onmiddellijk alle informatie en prijzen te vinden. Door een specifiek retail concept te creëren, hebben wij hier kunnen aan voldoen.

Het uitgebreide, intelligente softwaresysteem wordt vanaf september 2021 in gebruik genomen. Zo krijgt de klant onmiddellijk de scherpst mogelijke prijs voor zijn specifieke project te zien, en blijft het rendement voor de franchisenemer gewaarborgd.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Wonen

Activiteit

Urban Steel is reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in metalen trappen, trapleuningen en balustrades rechtstreeks naar de particulier.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

2020

Franchiseinformatie

Contractduur

Onbepaalde duur

Training

Een gepersonaliseerde training van één maand voor elke nieuwe franchisenemer

Locatie omschrijving

Belangrijke invalswegen met voldoende visibiliteit en parking mogelijkheden

Gemiddeld aantal FTE

5

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Aankoop bij aangesloten leveranciers

Totale investering

€250.000

Gemiddelde omzet per vestiging

€1.000.000

Instapkosten

€30.000

Benodigd eigen vermogen

€75.000

Royalties en andere bijdragen

Commissieberekening (5%-10%)

Vestigingen

Aantal franchise vestigingen

1

Benodigd aantal m2

600m2

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Urban Steel Franchise


Nieuws over Urban Steel
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis