Burger King - Leuven / Ninove - 08/02-08/03/2021

Uitbreidingsplannen bij keukenspecialist Schmidt

Schmidt profileert zich al ettelijke jaren als de grootste Franse keukenfabrikant en is daarmee leider in hun activiteitensector. Dagelijks verlaten meer dan 3.400 elementen de fabrieken van de Schmidt Groep, dat zijn 450 keukens of badkamers. Daarnaast biedt het bedrijf in zijn winkels ook alle soorten wooninrichting aan voor heel het huis.

Schmidt heeft zich internationaal gevestigd met wereldwijd meer dan 400 filialen. Er lijkt nog geen einde te komen aan de expansie want Schmidt heeft concrete uitbreidingsplannen voor ons land. “Ons doel is om jaarlijks vier nieuwe winkels te openen”, aldus de verantwoordelijke. “Onze focus ligt momenteel vooral op de regio Vlaanderen.”

De keukenfabrikant is voor zijn expansie op zoek naar gedreven franchisenemers. “We zoeken mensen die de mogelijkheid hebben om te investeren en die gedreven willen beginnen aan een nieuw project”, legt Schmidt uit.

Een goede ondersteuning van de franchisenemers is voor hen belangrijk. “We zorgen ervoor dat onze franchisenemers kunnen rekenen op een optimale ondersteuning en begeleiding. Zo helpen we hen bij het zoeken naar de ideale locatie, het werven van adequaat personeel en het opstellen van een financieringsplan”, voegt het bedrijf eraan toe.

Hebt u interesse in keukenspecialist Schmidt?
Bezoek onderstaande link voor meer informatie:
http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=487


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis