Download Gratis uw Franchise startersgids

Troc.com start nieuwe veilingsite

Troc.com gaat met dit project de rechtstreekse concurrentie aan met Ebay. Via een samenwerking met het online veilinghuis Moyersoen, en meer bepaald met hun platform CloudHammer, heeft Troc.com een nieuwe veilingsite gelanceerd waar klanten hun artikelen via opbod kunnen verkopen.

Troc.com bezit 29 fysieke winkels in België en verkoopt nu dus ook online producten via veiling. Het nieuwe project gaat als volgt in zijn werk. Klanten kunnen hun artikelen gedurende twee weken op de nieuwe veilingsite aanbieden. Als er op die manier geen koper wordt gevonden, dan worden de artikelen verkocht via winkels of via www.troc.com.

Voorlopig werkt de nieuwe site, www.troc-auctions.com, enkel voor Vlamingen. Later wordt de nieuwe dienst ook uitgerold in Brussel en Wallonië.

 

Voor de start van de nieuwe site pakt de tweedehandsketen uit met een stunt. Het eerste object dat geveild wordt zijn twee stalen kooien waarin Patrick Haemers, zijn vrouw en een bendelid in 1990 per legervliegtuig naar België werden teruggevlogen vanuit Brazilië. Het startbedrag bedraagt €190. Potentiële kopers kunnen nog tot 29 oktober op de kooien bieden. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis