Gecon

Reflectietest

Gefeliciteerd! U bent u aan het oriënteren om te komen tot een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Om u verder te helpen in dit proces hebben wij een test voor u voorbereid. In deze test wordt gekeken naar u als persoon. Bent u op dit moment de persoon die dit avontuur vol passie en vertrouwen aangaat? Staat u open voor nieuwe inzichten en perspectieven zodat u de kans op succes vergroot?

Er zijn een aantal redenen waarom u research aan het doen bent en u op het punt staat om deze reflectietest te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat toeval niet bestaat. De weg die u tot nu hebt bewandeld heeft geleid tot dit punt. De reflectietest geeft u inzicht in wie u eigenlijk bent, niet wie u denkt te zijn. Beantwoord de volgende vragen zo eerlijk mogelijk. Durf eerlijk te zijn tegenover uzelf. Succes!

1. Heeft u al een beeld gevormd hoe u straks in uw eigen zaak staat?
2. Als u het voor u ziet, voelt u dan een zekere emotie?
3. Voelt u:
Enthousiasme
Plezier
Energie
4. Voelt u ook:
Angst
Spanning
Onzekerheid
5. Bent u iemand die altijd op zijn gevoel af gaat?
6. Vindt u reputatie belangrijk?
7. Als u iemand vertelt over uw plannen en u krijgt terug: “Zou u dat wel doen, met deze huidige economische situatie?” of “Dat is niks voor u” of “Het gaat u niet lukken”. Blijf u in uzelf geloven en zult u volharden?
8. Gaat u aan uzelf twijfelen?
9. Voor een ondernemer is de klant heel belangrijk. De klant heeft altijd gelijk. Bent u in staat om uzelf te verplaatsen in de klant?
10. Vindt u het belangrijk om gelijk te hebben?
11. Doet u er alles aan om gelijk te krijgen?
12. Kunt u iemand in het gelijk stellen zonder het gevoel te hebben dat u “hebt verloren”?

Vul in of u eens of oneens bent met de volgende stellingen:

13. U vindt (dag)dromen belangrijk.
14. Ik vind meningen van anderen belangrijk.
15. Om als ondernemer te slagen heeft u op de eerste plaats geld nodig.
16. Ik hoef niet in mezelf te geloven. Als anderen in mij geloven is dat voldoende.
17. Als er een succes heeft is dat altijd ten koste van een ander.
Laat mij weten hoe ik er voor sta

Trainingen

Into Franchise coaching & training focust zich op de persoon. Dat wil zeggen, wij verzorgen trainingen waarbij de persoon centraal staat. Los van achtergrond, opleiding of ervaring kijken wij naar jou als persoon en jouw aspiraties en ambities. Met een spirituele grondgedachte zijn er trainingen ontwikkeld om in te zoomen op je waarachtige zelf. Je krijgt meer inzichten in wie je bent en je wordt op weg geholpen om de persoon te worden die je wil zijn.


Introductie ondernemersschap

Met de training introductie ondernemersschap wordt gekeken naar je motivatie om ondernemer te worden. Hoe kom je tot de keuze om ondernemer te worden? Wat is je drijfveer? Tijdens deze training maak je je eigen persoonlijke groeiplan.

Aanmelden

Persoonlijke groei

Om voor jezelf te kunnen bepalen wat jou gelukkig maakt zijn er een aantal stappen te onderscheiden. Deze stappen helpen je om voor jezelf helder te krijgen welke acties er voor jou relevant zijn en je op de weg naar het geluk te brengen waar je zo naar verlangd. Je krijgt handvatten aangereikt om voor jezelf te kiezen en daardoor zul je in staat zijn om tot grotere hoogte te stijgen.

Aanmelden

Creatief denken

Anders kijken, anders denken. Dat is de kern van de training creatief denken. In alles wat wij doen hebben wij vaste patronen. Dit geldt ook voor ons denken. In deze cursus wordt je geleerd om los te komen van je vaste denkpatronen. Door dingen in een ander perspectief te plaatsen ontstaat ook meteen een andere perceptie.

Aanmelden

Ondernemen: evenwicht of overwicht

Je wilt succesvol zijn als ondernemer. Maar wat is succes eigenlijk? Heb je succes als je veel geld verdiend hebt? In deze cursus word je meegenomen in een reis naar het doel achter het doel. Omdat alles wat wij doen, ook ondernemer worden, doen wij omdat wij uiteindelijk denken er gelukkig van te worden wanneer wij succesvolzijn. Ben jij gelukkig?

Aanmelden

Persoonlijke groei 2.0

Doordat je nieuwe inzichten heb verkregen kunnen zich nieuwe vraagstukken aandienen. In de training Persoonlijke groei 2.0 wordt dieper ingegaan op je persoonlijke groeiplan. Samen met jou worden er antwoorden geformuleerd op je nieuwe vragen zodat je met deze verdieping optimaal kunt blijven groeien.

Aanmelden

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis