Ixina feb21

Over Franchise.be academy

Alles om u heen is ooit gecreëerd vanuit een gedachte. Wat zijn uw dominante gedachten? En welke emoties wekken die gedachten bij op? Hoe kijkt u naar dingen? Kunt u makkelijk van perspectief veranderen? Allemaal vragen die bepalend zijn als u zelf wilt kiezen wie u wilt zijn.

Franchise.be coaching & training leert u anders kijken. U leert kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Wij zijn namelijk zo geconditioneerd dat we kijken naar datgene wat wij juist niet willen. Doordat wij gefocust zijn op onze huidige realiteit zijn wij niet in staat te zien welke kansen zich aan ons presenteren. Hoe zit het bij u? Heeft u alles wat u wilt of heeft u alles wat u niet wilt?

Franchise.be coaching & training trekt u uit uw patroon en daagt u uit om uzelf te herontdekken. Is het niet gek dat de meeste mensen steeds hetzelfde doen maar elke keer een ander resultaat verwachten? Veranderen is kleine stapjes maken en grote veranderingen zien. Franchise.be coaching & training begeleidt u in veranderingsprocessen. Franchise.be coaching & training daagt u uit om uit uw comfort-zone te treden en te doen wat u niet durft. U zult versteld staan van waar u allemaal toe in staat bent.

Franchisenemer worden. Motivatie of Moetivatie?

Waarom ondernemen? Deze vraag is cruciaal. De start bepaalt de finish! Het begint bij uzelf. Naar welke zelf luistert u eigenlijk? Uzelf in uw hoofd of uzelf in uw hart? Bent u gemotiveerd en gaat u vol passie aan uw ondernemersavontuur beginnen of bent u gemotiveerd en is er een noodzaak of een andere stimulans waardoor u aan het onderzoeken bent of ondernemen iets voor u is. Wilt u succesvol ondernemen vanuit uw kracht? Meld u nu aan voor de training “Introductie tot het ondernemerschap - ondernemen met uw hart”.

Aanmelden introductie tot ondernemerschap

Reflectietest

Bent u klaar voor het ondernemerschap?

Naast de vaardigheden die nodig zijn voor het ondernemerschap heeft u ook specifieke karaktereigenschappen nodig om succesvol te zijn in het ondernemen. Bent u er ook mentaal klaar voor?

Doe hier de reflectietest

Trainingen

INTO Franchise coaching & training focust zich op de persoon. Dat wil zeggen, wij verzorgen trainingen waarbij de persoon centraal staat. Los van achtergrond, opleiding of ervaring kijken wij naar jou als persoon en jouw aspiraties en ambities. Met een spirituele grondgedachte zijn er trainingen ontwikkeld om in te zoomen op je waarachtige zelf. Je krijgt meer inzichten in wie je bent en je wordt op weg geholpen om de persoon te worden die je wil zijn.

Persoonlijke groei

Om voor jezelf te kunnen bepalen wat jou gelukkig maakt zijn er een aantal stappen te onderscheiden. Deze stappen helpen je om voor jezelf helder te krijgen welke acties er voor jou relevant zijn en je op de weg naar het geluk te brengen waar je zo naar verlangt. Je krijgt handvatten aangereikt om voor jezelf te kiezen en daardoor zul je in staat zijn om tot grotere hoogte te stijgen.

Creatief denken

Anders kijken, anders denken. Dat is de kern van de training creatief denken. In alles wat wij doen hebben wij vaste patronen. Dit geldt ook voor ons denken. In deze cursus leer je om los te komen van je vaste denkpatronen. Door dingen in een ander perspectief te plaatsen ontstaat ook meteen een andere perceptie.

Ondernemen: evenwicht of overwicht

Je wilt succesvol zijn als ondernemer. Maar wat is succes eigenlijk? Heb je succes als je veel geld verdiend hebt? In deze cursus word je meegenomen op een reis naar het doel achter het doel. Want alles wat wij doen, ook ondernemer worden, doen wij omdat wij uiteindelijk denken er gelukkig van te worden. Ben jij gelukkig?

Wil je ondernemer worden en je zoekt inspiratie?

Franchisegever

Als franchisegever heb je heel veel kennis over de formule. In de praktijk blijkt dat zodra deze kennis is overgedragen aan de franchisenemer deze de kennis wel tot zich heeft genomen maar het vervolgens moeilijk vindt om die toe te passen. Wijsheid is slim toepassen van je kennis, dus als je je kennis niet toepast ben je misschien wel slim maar niet wijs!

Natuurlijk heb je als franchisegever invloed op de vaardigheden van de franchisenemer om deze o zo belangrijk kennis in de praktijk te brengen. Veelal is het weten toe te passen van deze kennis het verschil tussen net niet en net wel. Ben jij de franchisegever die je wilt zijn? Begrijpen franchisenemers wat de waarde is van jouw kennis over de formule? Hoe inspireer je franchisenemers om kennis toe te passen en te concretiseren?

Wat kunnen wij betekenen voor franchisegevers?

Met dezelfde basis grondgedachte wordt naar franchisegevers gekeken. Wij zijn tenslotte allemaal mensen die bepaalde patronen hebben ontwikkeld. Franchisegevers kunnen zichzelf heruitvinden en met vernieuwde inzichten en perspectieven veranderingen tot stand brengen die de organisatie ten goede komen.

Ben jij de franchisegever die je wilt zijn?

Je bent ooit een franchiseformule gestart op basis van je eigen idealen en je had bepaalde doelen gesteld. Nu terugkijkend stel je vast dat je formule is gegroeid maar je gaandeweg bent afgeweken van je ideale franchise formule. Je krijgt geen energie van de organisatie die ze nu is geworden. Herkenbaar? Hoe ga je terug naar de basis? Hoe hervindt je het plezier van franchisegeversschap?

Inspireren van franchisenemers

Een franchiseformule heeft er baat bij wanneer franchisegever en franchisenemers dezelfde doelstellingen hebben, wanneer iedereen met de neus dezelfde kant op gericht is. Dit kun je bereiken door elkaar te herinneren aan de waarden van de formule en wat die betekent. In een speciaal georganiseerde bijeenkomst wordt men geinspireerd en krijgt men hernieuwde energie om de formule uit te dragen.

Ben je franchisegever en wil je meer weten?

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis