Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Touring Glass opent twee filialen in Limburg

Tien nieuwe banen bij Boden

Het glasbedrijf van Touring is gelanceerd in april van dit jaar en gaat voor zijn nieuwe uitbreiding scheep met Garage Boden, al ruim 30 jaar actief met garages in Hasselt, Tongeren, Bilzen, Brussel en Halle.

"Touring Glass en Garage Boden vullen elkaar goed aan. We streven beide hoge normen na op het vlak van persoonlijke service en klantentevredenheid. Ook heeft Touring Glass een uitstekende strategie en dienstenaanbod die goed passen bij ons streven naar de uitbouw van een one-stop-shop voor autogebruikers", zegt Philip Boden, CEO van de garagegroep. "Met deze nieuwe activiteit zullen we op termijn 10 nieuwe arbeidsplaatsen scheppen", heet het nog.

Volgens Ludo Plessers van Touring Glass maakt de samenwerking "herstellingen en vervangingen van autoruiten bij de klant zelf mogelijk. Dat past binnen onze strategie om onze klanten zo weinig mogelijk tijd te laten verliezen." Touring Glass zit naar eigen zeggen "nog altijd op schema om tegen het einde van het jaar te beschikken over 16 strategische vestigingen in België. En ook in 2014 zullen we ons netwerk verder uitbreiden", aldus nog Ludo Plessers.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis