Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Top Brands neemt Wasbar over

Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau zijn de eigenaars van Wasbar, de combinatie café-wassalon. Wasbar begon in 2012 in Gent en groeide in een mum van tijd uit tot een hit. Niet veel later werden ook nieuwe filialen geopend in Antwerpen en Kortijk volgens hetzelfde concept.

Vandenbogaerde en Henau leggen uit dat ze met hun tweeën geen verdere expansie kunnen dragen. Vandaar de keuze om te zoeken naar en geschikte partner. Deze week kondigde Top Brands, het bedrijf achter Pizza Hut, de overname van Wasbar aan. De eigenaars zijn tevreden met de nieuwe partner die ervaring heeft in binnen- en buitenland. Op termijn wil Wasbar dan ook nationaal en internationaal verder uitbreiden.

Hoeveel Top Brands op tafel heeft gelegd voor Wasbar, is niet bekend. Vandenbogaerde en Henau behouden wel een minderheidsparticipatie in Wasbar, en zullen ook de PR en sponsoring voor hun rekening blijven nemen.

Voor Top Brands is dit een opportuniteit om hun bedrijvenportefeuille uit te breiden. Top Brands heeft ook de ‘Paul'-bakkerijen in bezit. Dat zijn meer luxueuze broodjeszaken en bakkerijen die je vooral vindt langs de snelwegen en stations in Frankrijk. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis