Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Tom&Co pakt flink uit voor zijn 20ste verjaardag

Om te beantwoorden aan de noden van de klanten, die steeds meer gehecht zijn aan het welzijn van de dieren, heeft Tom&Co haar assortiment en diensten gediversifieerd. Met 140 verkooppunten in België en Luxemburg is het uithangbord de leider in haar markt in België. Dankzij dit succes viert Tom&Co vandaag haar 20ste verjaardag! Speciaal voor deze gelegenheid zijn er heel wat uitzonderlijke en exclusieve aanbiedingen voorzien voor de dieren en hun baasjes!

Ter gelegenheid van haar 20ste verjaardag zal Tom&Co gedurende het hele jaar stevig uitpakken met een programma dat zowel de beestjes als hun baasjes als muziek in de oren moet klinken. De festiviteiten begonnen begin deze maand al met kortingen op heel wat voedingsproducten en toebehoren voor dieren.

Op dit ogenblik kunnen er met een spaaractie schitterende keukenhanddoeken verkregen worden. De klanten krijgen 1 spaarzegel per aankoopschijf van 10 €. Een volledige spaarkaart van 6 zegels kan ingewisseld worden tegen een set van keukenhanddoeken met meer dan 50% korting. Met elke volledige kaart kan men ook deelnemen aan een wedstrijd voor een boerderijweekend met het hele gezin. Tom&Co organiseert samen met haar leveranciers ook een grote wedstrijd van 3 tot 16 maart 2011. In elk van de 140 winkels winnen 20 gelukkigen 1 maand gratis voeding voor hun hond of kat. Om deel te nemen, volstaat het om te surfen naar www.tomandco.be, het wedstrijdformulier in te vullen en de bevestigingsmail in de urne te deponeren in een winkel van Tom&Co.

Tom&Co stelt een ruime keuze aan fotoproducten voor om de fantasie de vrije loop te laten: of het nu foto's zijn op premium- of standaardpapier, fotoalbums in alle formaten. Bij Tom&Co is het mogelijk om foto's af te drukken op verschillende manieren: doek, posters, posters in plexiglas, decoraties, tassen, textiel, wenskaarten, kalenders, enz. Door te bestellen via www.tomandco.be kunnen de klanten genieten van een korting van 20%!

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis