Download Gratis uw Franchise startersgids

Tom&Co lanceert Tom&Care, een speciale ziektekostenverzekering voor honden en katten

Meer dan 211 miljoen euro, dat is het bedrag dat de Belgische gezinnen gemiddeld jaarlijks uitgeven voor de medische verzorging van hun huisdieren. Een groot bedrag, dat vraagt om een oplossing om huisdiereigenaars te helpen om deze onvoorziene en vaak hoge kosten het hoofd te bieden. Vanaf nu kan dat, dankzij de ziektekostenverzekering voor dieren Tom&Care die werd gelanceerd door Tom&Co, Belgische leider in dierenspeciaalzaken.
“Met de lancering van Tom&Care willen we tegemoetkomen aan de toenemende vraag van onze klanten die het beste willen voor hun dier. Met deze nieuwe verzekering kunnen honden- en katteneigenaars hun trouwe viervoeter de beste medische zorgen geven zonder bang te zijn dat het een fortuin zal kosten”, zegt Lionel Desclée, VicePresident Operations & Development van Tom&Co.
Om een oplossing aan te reiken die zo goed mogelijk is aangepast aan de noden van de dieren, heeft Tom&Co zich tot één van de marktleiders in reisverzekeringen en –bijstand in België en Europa gewend, ‘De Europese'. Deze verzekeringsmaatschappij heeft reeds zeer veel ervaring met verzekeringen voor dieren in Zwitserland en specialiseert zich vandaag ook in andere domeinen van nicheverzekeringen, zoals vrijetijdsverzekeringen.
Tom&Care is een zeer volledige verzekering en dekt vele medische kosten zoals röntgenfoto's, operaties, sterilisatie en protheses en breidt haar garanties ook uit naar een breed gamma verbonden diensten zonder franchise, zoals ziekenhuisverblijven voor dieren en vervoers- en annulatiekosten voor honden- en katteneigenaars. Klantendienst 7d/7, 24u/24 voor alle noodgevallen en vragen.
Bij de garanties die de Tom&Care-verzekering aanbiedt, hoort ook een gratis Tom&Care-klantendienst. Een team specialisten staat ter beschikking van de klanten om al hun vragen te beantwoorden, zowel overdag als 's nachts. Het team van de klantendienst verstrekt bijvoorbeeld de gegevens van de dichtsbijzijnde dierenarts met wachtdienst, geeft tips in geval van vergiftiging van het dier en neemt de tijd om de persoon aan de andere kant van de lijn oplossingen te helpen zoeken voor specifieke vragen over zijn of haar dier.
De klantendienst is inbegrepen in de Tom&Care-verzekering maar wordt ook gratis aangeboden aan de leden van Club Tom&Co, de eerste (gratis) sociale netwerksite voor dierenvrienden.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis