Ubiway

Tom & Co: nieuwe visuele identiteit, nieuwe look voor de website en nieuw concept: Tom & Co-Club

De keten heeft een nieuwe visuele identiteit gekregen, meer design en trendy (Tom&Co, uw dier en u), en heeft ook een nieuwe website gelanceerd die aandacht schenkt aan alle soorten dieren: honden, katten, knaagdieren, reptielen, vogels, vissen, paarden en tuindieren.

Dankzij deze verscheidenheid en de kwalitatieve informatie in elke rubriek van de site kunnen de dierenbezitters een massa nuttige informatie en tips van dierenartsen vinden voor het welzijn van hun kameraad, van een even hoog niveau als in de winkels van de keten. De lezer vindt er artikels, didactische filmpjes, kan zich een herinnering laten sturen aan vaccinaties of de tool "Match Maker" gebruiken om er de ideale compagnon te vinden. Indien uw dier weggelopen is, dan kan u dit ook via de site aan de verschillende asielen melden.

Nog een nieuwigheid voor de keten: de lancering van zijn eerste sociaal netwerk gewijd aan gezelschapsdieren met een nieuwe versie van zijn "Tom&Co Club". Na gratis inschrijving of door zich gewoon aan te melden via zijn Facebook account kan de gebruiker een persoonlijk profiel aanmaken voor zijn huisdier (naam, ras, leeftijd, foto`s, enz.) en zijn ervaringen met andere leden van de Club en zijn Facebook contacten delen. De leden van de Club kunnen ook genieten van exclusieve kortingen in de winkels van de keten.

Nieuwigheden die de teams van Tom & Co toelaten om een maximum aan gegevens over de bestaande en potentiële klanten te verzamelen en hen in de toekomst doelgerichte aanbiedingen voor te stellen en nieuwe producten in avant-première te laten testen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis