Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Tom & Co kiest voor kwalitatieve uitbreiding

De uitbreiding van Tom & Co op de Belgische mark is ongetwijfeld een succesverhaal. In amper 25 jaar heeft het bedrijf een keten van 131 winkels kunnen uitbouwen in ons land. Bijna alle filialen worden uitgebaat door zelfstandige ondernemers. Manager Isabel Mettepenningen legt uit wat voor profiel Tom & Co zoekt in haar franchisenemers. “We zoeken ondernemers met een hart voor dieren. Het is belangrijk dat ze geloven in ons concept. Verder is er ook commercieel inzicht en kennis van business nodig”, aldus Mettepenningen.

Uitdagingen

Tom & Co is al een kwart eeuw actief op de markt. Sindsdien ziet de markt er uiteraard volledig anders uit en dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Tom&Co is natuurlijk mee geëvolueerd en biedt een passend antwoord op elk van deze uitdagingen. De omvangrijke concurrentie is volgens de manager vandaag de grootste uitdaging. “We beseffen dat de huisdierenmarkt groeit. Er komen meer en meer spelers op de markt. Grote supermarkten bieden vandaag bijvoorbeeld ook veel huisdiertoebehoren aan. Dankzij onze expertise en gespecialiseerde assortiment kunnen we ons onderscheiden van de anderen; we geven gericht advies en verkopen gespecialiseerde producten”, legt Isabel Mettepenningen uit.

Een andere belangrijke evolutie is de digitalisering. Ook het internet vormt volgens Mettepenningen een grote uitdaging. “Tom & Co speelt zeker in op de digitale revolutie door ons te profileren op sociale media. Op Facebook posten we bijvoorbeeld geregeld video's over huisdieren. Ook in onze marketing willen we het integreren. We beschikken momenteel onder andere een digitale catalogus”, vertelt de manager.

Toekomst

“Met 131 Belgische verkooppunten is Tom&Co een sterke speler in de markt”, verklaart Mettepenningen. “Toch blijven we uitbreiden, ook in de kwaliteit van onze winkels. We focussen ons op het bestendigen van het netwerk dat we inmiddels hebben opgebouwd. In Frankrijk heeft Tom & Co nog grootse plannen, maar ook in België zijn we nog altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten.PB

Heeft u interesse in Tom & Co?
Bezoek dan onderstaande link voor meer informatie:
http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=395


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis