Yves Rocher - Q4 2021

Tom & Co bevestigt zijn ambitie om in Frankrijk uit te breiden

De keten had vastgoedmakelaar Cushman & Wakefield gevraagd om hem te begeleiden bij zijn zoektocht naar locaties voor toekomstige winkels (400 tot 800 m²) op Frans grondgebied.

Tom & Co zal het startsein voor zijn uitbreiding in Frankrijk geven tijdens de beurs "Franchise Expo Paris", die een week nà de beurs Franchising & Partnership in Brussel plaats heeft, einde maart 2012.

De website van het Franse magazine "Franchise Magazine" vermeldt, in een recent interview met Jean-Thomas Geelhand en Gregory Vroninks, resp. CEO en Directeur Ontwikkeling bij Tom & Co, dat de eerste openingen in het noorden van Frankrijk in de loop van het tweede semester van dit jaar zouden geschieden, volgens de franchise formule. De keten heeft de bedoeling om elk jaar 4 tot 5 nieuwe winkels te openen in ons buurland.

Het model van de franchise werd aangepast aan de specifieke Franse kenmerken, een jaar nadat het bijhuis geopend werd in Flers-en-Escrebieux dat een echt succes bleek, aldus Gregory Vroninks. De keten begint weliswaar zijn expansie in het noorden van Frankrijk in een eerste fase omwille van logistieke redenen, maar het is zijn ambitie om zich over het hele land uit te breiden om "dé referentie te worden van alle Fransen en hun favoriete dierenwinkel", aldus Gregory Vroninks.

Afspraak op de beurs "Franchise Expo Paris" om meer te weten te komen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis