Donutello - Banner September / Oktober / November

The Retail Factory lanceert PFM Football Intelligence op Belgische en Turkse retailmarkt

Mede dankzij de in het verleden reeds opgebouwde retailcontacten/netwerk en de steun van Flanders Investment Trade zijn er momenteel dan ook vergevorderde gesprekken lopende om enkele grote shoppingcenters in Istanbul weldra uit te rusten met het PFM Footfall Intelligence concept.

Hoogtechnologische apparatuur van PFM Footfall Intelligence zorgen voor de meest nauwkeurige bezoekerstellingen en Q-management/analyses in elk mogelijke winkellocatie.

Daarnaast worden bezoekersgedragingen, bezoekersstromen en Q-points (aandachtspunten) in grotere winkellocaties/oppervlakten, winkelstraten en shoppingcenters in kaart gebracht en geanalyseerd.


Dankzij deze ongeziene nauwkeurige data wordt de kans geboden aan elke retailer of beheerder om nu ook echt een juist beeld te krijgen en concreet in te spelen op oa. het aantal bezoekers en de gedetailleerde gedragingen (in de meest brede zin) van deze bezoekers.

PFM Footfall Intelligence

Zorgt ervoor dat organisaties en medewerkers bruikbare inzichten krijgen in de bezoekers-bewegingen en gedragingen vertrekkende vanaf de winkelstraat en het binnenkomen in een shop of winkelcentrum, via verschillende meetpunten binnenin tot aan het eindstation bv.: de kassa, de uitgang van een winkelcentrum, de parking...

Maw brengen onze intelligente hard- en softwareproducten de echte loop- en koopstromen alsook de bezoekersgedragingen in uw shop/winkelcentrum duidelijk en bruikbaar in beeld!

Vertrekkende bij één enkel in- en uitgangspunt van een standalone vestiging tot (internationale) winkelketens. Maar ook voor grotere winkeloppervlakten zoals shoppingcentra biedt PFM Footfall Intelligence de juiste, betrouwbare oplossing voor het nauwkeurig registreren, volgen/tracen en analyseren van bezoekersdata.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis