Côté Sushi - Juli / Augustus / September

The athlete's foot opent eerste Franhise in België

Met Brugge kiest The Athlete's Foot meteen voor een stad met een internationale uitstraling. Als wereldwijde sneakerstore-formule met een mooi aanbod aan fashion-collecties is de keuze van de locaties internationaal afgestemd en het winkelpand in de Zuidzandstraat 19 in Brugge past volledig in het plaatje.

Steven Denhaerynck, de eerste Belgische franchisenemer, ziet heel wat mogelijkheden in Brugge. “De keuze om te starten als franchisenemer van The Athlete's Foot is een bewuste keuze als ondernemer. Dat we onze start kunnen maken in een stad waar zowel de lokale inwoners als veel toeristen tot mogelijke klanten kunnen worden gerekend, overtuigt ons des te meer. De keuze voor The Athlete's Foot geeft ons de kans om topmerken te verkopen vanuit een heel duidelijk internationaal concept met de professionele ondersteuning die je als franchisenemer nodig hebt. Die combinatie van factoren leidt tot een sterke startpositie in een mooie branche.”

The athlete's foot sneakers en sportfashion-collecties hebben internationaal een grote groei doorgemaakt en mogen als een vaste waarde worden beschouwd. General Manager België en Luxemburg Peter Linskens gelooft dat er in België ruimte is voor een formule als The Athlete's Foot en licht de ambities toe. “Voor Brugge kiezen we meteen voor ons internationale winkelconcept. Die onderscheidende uitstraling spreekt de consument aan en toont de merken in volle glorie. Met de topcollecties van oa Nike, Adidas, Puma, Reebok, Vans en New Balance hebben we een topaanbod in sneakers, textielcollecties en accessoires. In 2018 en de daaropvolgende jaren gaan we meerdere filialen openen. De keuze voor goede franchisenemers is daarbij essentieel. De ervaringen uit de andere landen nemen we uiteraard ook mee in onze strategie.”

Wereldwijd heeft The Athlete's Foot 501 winkels. De ambitie is om tegen 2020 het aantal winkels te verdubbelen. In Nederland zijn er reeds 58 winkels.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis