Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Terrazza MC breidt uit naar het Waasland

Thomas genoot een brede opleiding van Tuinbouw over Grensverleggend Ondernemen (GO) tot specialisatie in Logistiek Management. Door deze laatste opleiding kreeg hij een interessante job in de haven. Momenteel heeft hij er een verantwoordelijke functie bij een van de Naties.

“Al van tijdens mijn opleiding Grensverleggend Ondernemen, speelde ik met het idee om opritten, terrassen en paden te onderhouden met een alternatief van de hogedrukreiniger, omdat die het oppervlak van klinkers of hout zwaar beschadigt”, vertelde Thomas bij het eerste contact met het management van Terrazza MC.

Op de vraag waarom Thomas koos voor het Terrazza MC concept antwoordt hij: “In mijn huidig werk kan ik te weinig van mezelf kwijt en daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Na Terrazza MC te hebben gevolgd voor 2 jaar heb ik besloten om de hoofdzetel van Terrazza MC te Lochristi te contacteren. Het unieke onderhoudsconcept, het voortdurend streven naar verbeteringen en de teamspirit zijn de redenen geweest waarom ik voor Terrazza MC kies.”

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis