Registreren

Talloze succesvolle merken aanwezig op Franchising & Partnership 2016

Franchising & Partnership maakt deel uit van de beurs Ondernemen 2016 en richt zich tot alle zelfstandige ondernemers die een eigen zaak willen opstarten met de steun van een bestaande succesvolle formule.

Franchising & Partnership geeft (kandidaat) ondernemers en/of investeerders de mogelijkheid om tientallen concepten uit diverse sectoren te ontmoeten. Bezoekers krijgen er ook de kans om talrijke unieke conferenties en workshops over franchising bij te wonen.

Franchise.be, hét portaal voor franchising en ondernemers in België, zal uiteraard ook aanwezig zijn op de beurs. Franchise.be biedt een uitgebreid en actueel aanbod aan kennisdossiers en Belgische franchisemerken. Dat maakt van Franchise.be een gericht rekruteringsplatform waar potentiële franchisenemers in contact komen met diverse Belgische bedrijven. Bezoekers van de beurs Franchising & Partnership zullen op de stand van Franchise.be professioneel geholpen worden bij het vinden van de geschikte franchise-opportuniteit.

Hieronder volgt een overzicht van de succesvolle enseignes die op Franchise.be vertegenwoordigd zijn en aanwezig zullen zijn op Franchising & Partnership 2016:

- Albert Heijn
- Carrefour
- Daniel Moquet
- Delhaize
- Domino's Pizza
- Equivalenza
- Eurekakids
- Francorp
- Heytens
- Intermarché
- La Compagnie des Petits
- Ladbrokes
- Lunch Garden
- Mobalpa
- New Smoke Sensation
- Pano Boutique
- Perfumarte
- Pizza Hut
- Point Chaud
- Schmidt & Cuisinella
- Subway
- Tom & Co
- Yves Rocher

Via onderstaande link kunt u zich gratis inschrijven voor dit niet-te-missen ondernemersevenement:
http://www.franchisingpartnership.be/


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis