Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Taco Bell binnenkort in Eindhoven

“We kijken ernaar uit om Nederland te laten genieten van onze gedurfde smaken en verse ingrediënten. We hebben al een trouwe groep van fans in dit land en we zien daarom een grote kans voor Taco Bell. We brengen graag Más Taste, Más Value en Más Heart naar de Nederlandse consument”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

Vestiging Eindhoven
De vestiging zal zich bevinden in het populaire winkel- en horecagebied van Eindhoven. Het restaurant heeft een modern design met een California thema. Het pand heeft gratis wifi, tachtig zitplaatsen en een oplaadpunt voor mobiele apparatuur.

Taco Bell
Taco Bell is een onderdeel van moederbedrijf YUM! Restaurants. De eerste Taco Bell opende in 1962 zijn deuren in Zuid-Californië. Het idee achter de Mexicaanse voedselketen is dat het een innovatief bedrijf is, die de grenzen opzoekt en soms overschrijdt. Uit deze ideologie zijn er ook veel populaire Taco Bell gerechten ontstaan zoals de Crunchy Taco in 1962 en de Crunchwrap Supreme in 2006.

Taco Bell heeft wereldwijd meer dan 300 vestigingen in 26 landen buiten de V.S. en wil de komende decennia 1.000 vestigingen buiten Amerika openen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis