Subway zweert kunstmatige ingrediënten af

De chef maatschappelijk verantwoord ondernemen bij de keten kondigde de boodschap aan bij persbureau AP. De keten zou al jaren bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van de ingrediënten die gebruikt worden. Nu wil het ook alle kunstmatige ingrediënten verwijderen.

Vanaf 2017 zou je in Amerika bij Subway een gezond broodje kunnen halen dat echt puur natuur is. Zo wordt bijvoorbeeld de kunstmatige verf, waardoor de broodjes een mooiere kleur krijgen, vervangen door kruiden en specerijen.

De aankondiging zou veel te maken hebben met concurrenten die ook reeds beloofden om geen kunstmatige ingrediënten meer te gebruiken. Grote spelers als Nestlé, Taco Bell en McDonald's deden eerder al gelijkaardige uitspraken. De verwachtingen van de klanten worden steeds hoger. Voor het verhogen van de omzet zou het daarom cruciaal zijn om naast het gebruik van verse producten ook dergelijke zaken door te voeren.

Subway Nederland heeft al aangekondigd om dezelfde veranderingen ook in Europa door te voeren. Wanneer dit precies zal gebeuren is nog niet bekend.

Voor meer informatie rond het openen van een Subway:

http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=636


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis