Heytens - 2022

Standaard Boekhandel en Club openen 'Express'-winkel in station Brussel-Noord

Standaard Boekhandel Groep, het moederbedrijf van Standaard Boekhandel en Club, opende in 2016 twee Clubwinkels in de luchthaven van Charleroi. Dit jaar zet de groep dus een volgende stap met een aangepast winkelconcept en dito logo: SBC Express. Door aanwezig te zijn op plaatsen waar veel mensen onderweg zijn, wenst de retailer nog dichter te staan bij de klant.

Waar de klant is

Club en Standaard Boekhandel zijn al sterke merken in hun eigen taalgebied. Daarnaast delen ze hun brede doelgroep en gevarieerde aanbod. Naast boeken, cd's en dvd's vind je er ook papierwaren, geschenkboxen, ereaders, e-books en loterijproducten. De gezamenlijke Express-shops bieden overigens dezelfde dienstverlening als alle andere winkels van beide merken: je krijgt dezelfde promoties, klantenkaartvoordelen en afhaalmogelijkheden voor onlinebestellingen.

Maud Leschevin, Commercieel Directeur van Standaard Boekhandel Groep: “De opening van deze winkel is het logische gevolg van onze strategie om daar te zijn waar de klant zich bevindt. Het concept maakt het functionele én recreatieve shoppers gemakkelijk, met een toegankelijke inrichting, heldere signalisatie en een doordacht aanbod. Alles in een fris, modern jasje, uiteraard.”

Meertalig aanbod

SBC Express beantwoordt volledig aan de steeds hogere verwachtingen van reizigers qua dienstverlening en comfort. Daarbij hoort ook een aangename tijd in het station in afwachting van een reis. Pendelaars kunnen in de nieuwe winkel nog snel een cadeautje kopen, een online bestelling afhalen of gewoon zichzelf verwennen met een boek voor onderweg. 

“Het is in Brussel natuurlijk een enorme troef dat Standaard Boekhandel Groep thuis is in beide delen van het land. Daarbovenop zal het assortiment toeristische gidsen en Engelstalige pockets ook buitenlandse toeristen plezieren”, voegt Maud Leschevin toe.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis