Yves Rocher - Q4 2021

Sport&Zaken en fit20 gaan samenwerken

Verzuimreductie

“De fit20 formule is interessant voor werknemers en werkgevers, omdat fit20 zorgt voor fit en energiek personeel, ook binnen de minder sportieve doelgroepen”, vertelt Eric van der Veen, manager Bedrijfssport van Sport&Zaken. “Onze leden ervaren dat hun pijntjes en klachten met 70% afnemen na 4 maanden fit20 training. Organisaties merken een duidelijke reductie in verzuim en toename van weerbaarheid en vitaliteit. Het is een beweegoplossing die blijvend haalbaar is voor iedere werknemer, ongeacht leeftijd of conditieniveau.”

Makkelijk inpasbaar

Fit in 20 minuten en omkleden of douchen is niet nodig. Dat klinkt ongeloofwaardig, maar Eric van der Veen ondervond aan den lijve dat fit20 werkt. “Het is een korte maar intensieve fitnesstraining die is gebaseerd op de High Intensity Trainingsprincipes (HIT). Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je traint één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal trainer. Je traint alleen of met een collega, dus met optimale privacy. Het trainen in slow-motion, in combinatie met de lage temperatuur, maakt het mogelijk dat omkleden en douchen niet nodig is. fit20 is makkelijk inpasbaar als vast onderdeel van de werkweek.”

Over fit20

fit20 heeft in Nederland meer dan 80 studio's, verspreid over Nederland en 6 in-company studio's bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Thuiszorg West-Brabant, Ahold en Heerema.

Bron: https://franchiseplus.nl/nieuws/sport-zaken-fit20-gaan-samenwerken


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis