Download Gratis uw Franchise startersgids

Spar Olen opnieuw open na grondige opfrissing

Opgefrist van A tot Z
Spar Olen was een van de enige winkels die nog in de oude stijl van Eurospar ingericht was. “Bij onze overname fristen we alles van A tot Z op, waardoor het lijkt alsof je in een gloednieuwe winkel rondloopt', vertelt Cihan. De verlichting werd vernieuwd, er kwam een volledig nieuwe groente- en fruitafdeling, de koelmeubels kregen een grondige onderhoudsbeurt en de nieuwe gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. “Na de heropening merkten onze klanten meteen dat alles fel veranderd is en we kregen tot nog toe alleen maar positieve reacties”, aldus Cihan.

Van kindsbeen af ingerold
Cihan (27) leerde de stiel in de winkel van Spar Eindhout, een vijftiental kilometer verderop, die zijn vader Murat in 2005 uit de grond stampte. “Van jongs af aan werkte ik al mee in de winkel tijdens de vakanties en in het weekend. Al doende leer je het best, zegt men, en dat kan ik alleen maar bevestigen. Mijn vader is nu de drijfveer achter de schermen, ikzelf sta in voor het algemene beheer en spring bij waar nodig. Mijn verantwoordelijken zorgen voor de dagelijkse planning en werking in beide winkels.

Barbecuespecialist
Spar Olen staat al jarenlang bekend om zijn traiteur- en barbecuespecialiteiten. “Wij willen die lijn doortrekken. We hebben een groot werkatelier ter beschikking waar twee collega's elke dag vers vlees en artisanale bereidingen klaarmaken”, zegt Cihan. “Ook voor de catering van grotere feestjes of evenementen van 50 tot wel 3.000 personen kan men bij ons terecht. Scholen, verenigingen, festivals en dergelijke kloppen nu al geregeld bij ons aan om het vlees ter plekke te bakken.”

Ruime parking
Spar Olen bevindt zich op de Oevelseweg 76 in Olen, een belangrijke verbindingsweg tussen het dorpscentrum, de autosnelweg en andere uitvalswegen. Op de ruime parking vooraan en aan de zijkant van de winkel is plaats voor 50 wagens. In de winkel zijn er 15 medewerkers aan de slag. 

Wil u ook een Spar uitbaten net zoals Cihan en Murat? Bekom hier meer informatie


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis