Kvik - April

Spar Moeskroen nodigt buurt uit op openingsreceptie

Ideale ligging

Spar Moeskroen ligt langs de Aelbekesteenweg 262. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van zo'n 900 m2 en telt 55 parkeerplaatsen. “Door de ideale ligging op een invalsweg naar Moeskroen zag ik onmiddellijk het potentieel van deze winkel”, zegt Patrick. “Bovendien is er een woonwijk vlakbij en ligt er een industriezone achter de winkel.” Spar Moeskroen mikt dus op een breed doelpubliek: van buurtbewoners, over voorbijgangers tot werknemers van nabije bedrijven. Gelukkig is Patrick niet aan zijn proefstuk toe. “Ik baat al vijf jaar met veel plezier de Spar-buurtsupermarkt uit in Dadizele in West-Vlaanderen en had daarvoor een groothandel in vlees. In Moeskroen starten we met 15 medewerkers. Op die manier werkgelegenheid creëren en jonge mensen de kans geven om hun carrière op te starten, geeft me veel voldoening.”

Liefde voor voeding en scherpe prijzen

“Elke dag opnieuw streef ik naar tevreden klanten”, zegt Patrick. “Ik hecht veel belang aan een warm en persoonlijk contact met mijn klanten. Daarnaast zijn ook de kwaliteit van de producten, de winkelbeleving en de service belangrijk voor mij.” Doorheen de jaren heeft Patrick vooral veel vakmanschap opgebouwd in beenhouwerij en traiteur. “Dat vakmanschap en die liefde voor voeding deel ik graag met mijn klanten. Onder meer met de zelfbereide specialiteiten wil ik in Moeskroen het verschil maken. En dat allemaal tegen scherpe prijzen.”

Marktgevoel en nadruk op vers

Spar Moeskroen ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. De versafdelingen zijn de speerpunten en creëren een marktgevoel. Klanten komen binnen in de broodafdeling en vinden daarna in een logische volgorde alles wat ze nodig hebben om een koude of warme maaltijd klaar te maken. Wijnen en bieren worden extra in de kijker gezet. In de eventzone speelt Patrick in op de verschillende thema's: terug naar school, Halloween, Sinterklaas … Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en wijntips. De nieuwe gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis