Joyn - 18/01/21-18/04/21

Spar Bokrijk heropent deuren na renovatie

De Spar-winkel aan de Zandstraat in Hasselt kreeg een volledig nieuw interieur in de stijl van de nieuwe generatie buurtsupermarkten van Spar. De supermarkt wordt uitgebaat door Chris Janssen en bestaat al 26 jaar onder verschillende namen, maar opende in 1990 onder de vlag van Eurospar. Voortaan zal de winkel opnieuw onder de naam Spar werken, als onderdeel van de Retail Partners Colruyt Group.

Het interieur werd zodanig vernieuwd, zodat het nu aansluit bij het nieuwe concept van de Spar-buurtsupermarkten. De verschillende versafdelingen staan nu meer in de kijker en moeten een marktgevoel creëren. Daarnaast werden er een aantal digitale schermen geplaatst, waar klanten meer informatie of inspiratie kunnen vinden.

Naast het nieuwe interieur, werd de winkel ook uitgebreid van 830 naar 940 m² om klanten meer beweegruimte te geven. Er werd ook een nieuw koelsysteem op CO2 geïnstalleerd en er is tevens betere installatie geplaatst. Beide vernieuwingen moeten de ecologische voetafdruk van de winkel verkleinen. PB

Klik HIER om contact op te nemen met Spar.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis